Kultura

Dijelimo ulaznice za ‘Kraljicu majku’!

Kraljica majka

Nagradna igra za vjerne čitatelje – dijelimo 2 karte za predstavu ‘Kraljica majka’ u Kazalištu Marina Držića – Teatar Bursa. Izvedba je na repertoaru 16. siječnja u 20 sati.

Pošaljite nam stoga vaše ime, prezime i kontakt na e-mail info@dulist.hr i najbrži ili najbrža od vas osvaja dvije ulaznice!

Veličanstvena glumačka ikona Milka Podrug Kokotović kao intrigantna Regina po tekstu Manlija Santanellija u režiji Ivana Lea Lema. Majka i sin Alfredo, kojeg igra Vladimir Posavec Tušek, su dvije duše koje vape za mirom i odriješenjem iz pakla koji nose u sebi.

Alfredo pokušava biti spisatelj, te bilježi razvoj bolesti svoje majke iz dana u dan; kroz takav oblik dnevnika zapisuje svoje osjećaje, misli i stavove prema Regini. Majka prikriva svoju prošlost kada je kao redovnica začela i napustila samostan, a cijeli život je sinu tu bitnu činjenicu prešutjela. Ona je kreirala iluziju, a epicentar je u zatomljavanju vjere.

Poseban popust je za umirovljenike! Informacije i rezervacije na tel. 321 088, te e-mail kmd.blagajna@gmail.com. Ulaznice na: www.port.hr.

Pročitajte još

KONCERT U CRKVI MALE BRAĆE Obilježeno 220 godina smrti Ivana Mane Jarnovića

Dulist

[FOTO] 40 GODINA UMJETNIČKOG RADA Gradonačelnik primio Branimira Vidića Fliku

Dulist

Ivana Marija Vidović u uglednom žiriju Međunarodnog pijanističkog natjecanja Saint Paul TroisChâteaux

Dulist