DuList IN

CRNA GORA Sa zvijezdama regije u novogodišnjoj noći

CRNA GORA Sa zvijezdama regije u novogodišnjoj noći

U Budvi Bijelo dugme, Haris Džinović i Severina, u Tivtu Gibonni, Željko Joksimović i Neda Ukraden, u Kotoru Rambo Amadeus, Gibonni i Električni orgazam…

Savršen je trenutak da isplanirate svoj odmor za nadolazeće praznike ako već niste. Najbolju noć u godini treba provesti na mjestu na kojem su zabava i kvalitetan provod zagarantirani, a potom treba odabrati i destinaciju na kojoj će vam biti pruženi kvalitetni sadržaji i kompletan ugođaj po pristupačnim cijenama. I ove godine Crna Gora je spremna svojim turistima sve to i pružiti. Organizirani doček Nove godine, koji podrazumijeva gostovanja najvećih regionalnih, osobito hrvatskih glazbenih zvijezda, okupit će veliki broj posjetitelja u nekoliko općina pa se crnogorska ponuda, u cijelosti, čini posebno atraktivnom za svakoga tko nadolazeće praznike želi provesti van.

U Budvi će novogodišnji program početi 29. prosinca koncertima grupa ‘Hladno pivo’ i ‘S.A.R.S.’ i nastaviti se 30. prosinca nastupom ‘Bajage i Instruktora’. U novogodišnju noć goste će uvesti ‘Queen Simphony’, dok će zvijezde večeri biti članovi benda ‘Bijelo dugme’. Program se nastavlja 1. siječnja kada će ljubitelji klasične glazbe moći uživati u svečanom popodnevnom koncertu ‘Mediteranskog revijskog orkestra’. U sklopu večernjeg programa toga dana nastupat će grupe ‘Elemental’ i ‘Dubioza kolektiv’. Sastavni dio novogodišnjeg programa činit će i nastupi lokalnih, crnogorskih glazbenika, kao poseban program za najmlađe.

I u Tivtu vas očekuje dinamičan program, koji će trajati desetak dana, a u novogodišnjoj noći nastupit će hrvatska zvijezda Gibonni, a 1. siječnja sve posjetitelje će zabavljati Željko Joksimović, dok je 2. siječnja rezerviran za malo drugačiji žanr, za zvukove Nede Ukraden.

Za dobar ritam prvih minuta 2018. godine u Kotoru pobrinut će se ‘Letu Štuke’, Rambo Amadeus, ‘Partibrejkersi’ i ‘Električni orgazam’, a drugog dana će nastupiti bendovi ‘Veliki Prezir’, ‘Strayy Dogg’, ‘Obojeni program’, ‘Let 3’ i ‘Disciplina kitchme’. Program počinje u 19 sati i trajat će do 3 sata ujutro. U ovom gradu će biti organiziran i bogat program u okviru manifestacije Od Božića do Božića.

Herceg Novi i ove godine ima dobro organiziran novogodišnji blagdanski program. Najmlađi će već 30. prosinca uživati u bogatom programu Dječje nove godine i slatkom ‘bazaru’, 31. prosinca nastupaju bend ‘Senika đeca’, a glavna zvijezda večeri bit će Vlado Georgiev. Novljani i gosti tog grada će 1. siječnja uživati u nastupu ‘Sinhro benda’ i ‘Van Gogha’, a dan kasnije nastupaju Dragoljub Đuričić s bendom ‘Balkanska lavina’ i ‘Tropico bend’.

I Bar će ove godine svim posjetiteljima priuštiti nezaboravne novogodišnje praznike. Barski novogodišnji happening održavat će se od 28. prosinca do 2. siječnja uz brojne zvijezde s domaće i regionalne glazbene scene. Svi koji se odluče Novu godinu dočekati u ovom crnogorskom gradu uživat će u nastupu Marije Šerifović, a 1. siječnja goste će zabavljati ‘Plavi orkestar’.

I u Podgorici se priprema bogat program na glavnom trgu, gdje će nastupiti hrvatska zvijezda Toni Cetinski. Prvog siječnja nastupit će Vlatko Stefanovski i Sergej Ćetković. U hotelu ‘Hilton Podgorica’ u novogodišnjoj noći gostovat će Marina Visković i Bane Nedović, a u hotelu ‘Verde’ Ana Bekuta 31. prosinca i ‘Riblja Čorba’ 1. siječnja. I u hotelima je organiziran tradicionalno atraktivan program tijekom novogodišnjih praznika.

U hotelu ‘Splendid Resort & Spa’ goste će zabavljati Severina i Haris Džinović, a u hotelu ‘Palas’ nastupit će Lepa Brena, grupa ‘Magazin’, Aco Pejović, Halid Bešlić i ‘Big band’ – orkestar Dejana Petrovića.

Ni gradovi na sjeveru neće iznevjeriti vaša očekivanja. Hoteli na sjeveru organiziraju spektakularan program za novogodišnje praznike. U hotelu Onogošt u Nikšiću goste će 1. siječnja zabavljati ‘Tropico bend’, 2. siječnja Aco Pejović, 6. siječnja ‘Creative bend’ i 7. siječnja ‘Legende’. U hotelu ‘Bianca Resort and Spa’ tijekom novogodišnjih praznika gostovat će Petar Mitić, Katarina Živković, Ivana Selakov, Dejan Matić.

Kada je riječ o zimskoj rekreaciji, ski-centri Žabljak, Kolašin, Vučje, Lokve i Turjak za vas su pripremili utabane staze i pristupačne cijene. Ljubitelji nešto drugačije zimske zabave mogu uživati u snowkiteu, hodanju na krpljama, zimskim varijantama jahanja konja, raftinga, jeep safarija, uspona na prirodnim i umjetnim stijenama, vožnji motornim sanjkama po Durmitoru, Sinjajevini, Bjelasici i Komovima. Brojna etno sela tijekom zime organiziraju atraktivne izlete, skijaške aranžmane i planinarske ture. Tijekom ove sezone, u ski-centru Savin Kuk otvoren je i avanturistički park.

Najpopularniji crnogorski ski-centri, već na početku zimske turističke sezone, pozivaju zainteresirane da što prije odaberu svoj termin za nezaboravnu zimsku avanturu budući da je mjesta sve manje.

Na isteku 2017. Nacionalna turistička organizacija Crne Gore raspolaže podacima prema kojima je, tijekom deset mjeseci ove godine, zabilježen rast broja posjeta s područja Hrvatske. Naime, evidentiran je porast od 10,88 posto u dolascima (17 522 turista) i 4,87 posto više noćenja (41 880 noćenja), u odnosu na isto razdoblje lani. Turisti iz Hrvatske se dodatno zanimaju za ponudu tijekom novogodišnjih praznika što domaćine posebno veseli jer potvrđuje da je i ove godine Crna Gora prepoznata kao prava destinacija ne samo u tijeku ljetne, već i tijekom cijele zimske turističke sezone.

promo

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist