DuList PROMO

ČARI ODISEJEVOG OTOKA Dan otvorenih vrata Nacionalnog parka Mljet

ČARI ODISEJEVOG OTOKA Dan otvorenih vrata Nacionalnog parka Mljet

Nacionalni park Mljet kao nositelj projekta Odise(j)a Mediterranea Vas poziva na Dan otvorenih vrata u nedjelju, 10. listopada 2021. Uživajte u prekrasnoj prirodi otoka Mljeta kroz bogat program koji je Nacionalni park Mljet pripremio za Vas i ovu godinu.

Upoznajte ovaj čaroban otok kroz besplatne ture kajacima, biciklima te šetačko-planinarske ture na raznim lokacijama Nacionalnog parka Mljet u vremenu od 10 do 17 sati. Ture kreću iz Pomene i Vrbovice, a za sudjelovanje na spomenutim turama potrebno se prijaviti na mail turizam@np-mljet.hr do petka, 8. listopada do 12 sati.

Drugi dio dana rezerviran je za zabavno-glazbeni program gdje će ispred hotela Odisej u Pomeni od 18 sati biti upriličen gastro kutak uz koncert popularne dubrovačke rock grupe Valetudo. Ulazak na koncert kao i degustacija hrane su također besplatni.

Projekt Odise(j)a Mediterranea – unaprjeđenje sustava održivog upravljanja, turističke valorizacije i interpretacije prirodne baštine na području NP Mljet, financiran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj kroz mjeru 6c2, a vrijednost projekta iznosi 32.645.120,13 kn od toga je 16.995.984,85 kn bespovratnih sredstava.

Ovim projektom cilj NP Mljet bio je poboljšati i unaprijediti posjetiteljsku infrastrukturu, obogatiti kvalitetu i brojnost turističkih, edukativnih i rekreativnih sadržaja parka Partneri na projektu su Turistička zajednica Općine Mljet, udruga DEŠA i HGSS.

ČARI ODISEJEVOG OTOKA Dan otvorenih vrata Nacionalnog parka Mljet

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist