DuList PROMO

ČARI ODISEJEVOG OTOKA Dan otvorenih vrata Nacionalnog parka Mljet

Nacionalni park Mljet kao nositelj projekta Odise(j)a Mediterranea Vas poziva na Dan otvorenih vrata u nedjelju, 10. listopada 2021. Uživajte u prekrasnoj prirodi otoka Mljeta kroz bogat program koji je Nacionalni park Mljet pripremio za Vas i ovu godinu.

Upoznajte ovaj čaroban otok kroz besplatne ture kajacima, biciklima te šetačko-planinarske ture na raznim lokacijama Nacionalnog parka Mljet u vremenu od 10 do 17 sati. Ture kreću iz Pomene i Vrbovice, a za sudjelovanje na spomenutim turama potrebno se prijaviti na mail turizam@np-mljet.hr do petka, 8. listopada do 12 sati.

Drugi dio dana rezerviran je za zabavno-glazbeni program gdje će ispred hotela Odisej u Pomeni od 18 sati biti upriličen gastro kutak uz koncert popularne dubrovačke rock grupe Valetudo. Ulazak na koncert kao i degustacija hrane su također besplatni.

Projekt Odise(j)a Mediterranea – unaprjeđenje sustava održivog upravljanja, turističke valorizacije i interpretacije prirodne baštine na području NP Mljet, financiran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj kroz mjeru 6c2, a vrijednost projekta iznosi 32.645.120,13 kn od toga je 16.995.984,85 kn bespovratnih sredstava.

Ovim projektom cilj NP Mljet bio je poboljšati i unaprijediti posjetiteljsku infrastrukturu, obogatiti kvalitetu i brojnost turističkih, edukativnih i rekreativnih sadržaja parka Partneri na projektu su Turistička zajednica Općine Mljet, udruga DEŠA i HGSS.

Pročitajte još

TUTTO BENE IMA BURGER TJEDAN Od danas svi burgeri u pola cijene

Dulist

PRAVO JE VRIJEME ZA UČENJE JEZIKA Upiši engleski, talijanski i španjolski preko Sveučilišta

Dulist

Kako do bespovratnih sredstava za poduzetnike u turizmu?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija