DuList PROMO

PRAVO JE VRIJEME ZA UČENJE JEZIKA Upiši engleski, talijanski i španjolski preko Sveučilišta

PRAVO JE VRIJEME ZA UČENJE JEZIKA Upiši engleski, talijanski i španjolski preko Sveučilišta

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku pokreće programe cjeloživotnog učenja engleskog, španjolskog i talijanskog jezika tijekom akademske godine 2021./2022. U globalnom suvremenom društvu poznavanje stranih jezika predstavlja dodatnu vrijednost, preduvjet je za zapošljavanje, povećava konkurentnost i prepoznatljivost na globalnom tržištu rada.

Programi početne razine Španjolski jezik A1 i Talijanski jezik A1 razvijeni su prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ). Sljedeće akademske godine bit će ponuđen nastavak učenja, odnosno programi viših jezičnih razina. Cilj je u što kraćem vremenskom razdoblju omogućiti polaznicima postizanje pojedinih jezičnih razina, poštujući predviđeni broj nastavnih sati prema ZEROJ-u. Prvi modul A1.1 u trajanju od 70 školskih sati započet će 25. listopada 2021. i trajat će do 28. siječnja 2022. s predviđenom pauzom za božićne i novogodišnje blagdane. Dinamika izvođenja programa je 2×3 školska sata tjedno. Nastava španjolskog jezika bit će ponedjeljkom i srijedom u 17:30, a nastava talijanskog jezika utorkom i četvrtkom u 17:30 sati. Rok za podnošenje prijava je 21. listopada 2021. Po završetku prvog modula polaznici će moći upisati drugi modul Španjolski jezik A1.2 i Talijanski jezik A1.2 i do kraja travnja 2022. u cijelosti postići razinu A1.

Ove akademske godine Centar za jezike također organizira program English for the Travel and Tourism Industry za sve one koji rade u turističkim i ugostiteljskim djelatnostima, odnosno u hotelima, restoranima, barovima, kampovima, putničkim agencijama i agencijama za iznajmljivanje vozila, turističkim zajednicama i ostalim djelatnostima u turizmu. Cilj programa je osposobiti polaznike za uspješnu komunikaciju na engleskome jeziku u različitim situcijama vezanim uz industriju turizma i putovanja. Program u trajanju od 54 školska sata započet će 2. studenog 2021. i trajat će do 22. veljače 2022. s predviđenom pauzom za božićne i novogodišnje blagdane. Dinamika izvođenja programa je 2×2 školska sata tjedno, utorkom i četvrtkom s početkom u 17:30 sati. Rok za podnošenje prijava je 26. listopada 2021.

Nastava će se održavati u suvremeno opremljenim učionicama središnje zgrade Sveučilišnog kampusa koristeći informacijske i komunikacijske tehnologije, a odvijat će se u skladu s modernim pristupima učenju i poučavanju stranih jezika pod vodstvom iskusnih i stručnih predavača koji se kontinuirano usavršavaju. Kroz interaktivnu nastavu razvijat će se sve jezične vještine, a naglasak će biti na konverzaciji. Polaznici će u opuštenoj atmosferi, kroz zanimljive i raznolike teme, uz individualni pristup svakom pojedinom polazniku i stalno praćenje napretka, s lakoćom usvojiti sadržaj programa.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: +385 20 445 878, e-mail: lang@unidu.hr ili na web stranici Centra za jezike.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist