Kultura

Car je gol i u 2012.

Car je gol i u 2012.

Predstava „Carevo novo ruho“ koja je i otvorila ovu sezonu u Kazalištu Marina Držića, možete kao prvu izvedbu u novoj 2012. godini pogledati ove nedjelje, 8. siječnja u 18 sati. U suradnji s Teatrom, najbržim čitateljima poklanjamo 2 puta po 2 ulaznice.

Riječ je o komadu kojeg je prema adaptaciji Ane Tonković Dolenčić režirao Marko Jurage. Iako je riječ o predstavi za djecu, poznatoj bajci ispričanoj u tonu dječje priče, svojom temom i porukom, ovaj komad nadrasta tu životnu dob tako da u njoj može uživati i starija publika. I dok će najmlađi uživati u komičnim situacijama u kojima dva prevaranta vuku za nos čitav dvor i samoga kralja, nešto odrasliji će ispod tog prvog sloja bajke prepoznati satiru koja udara u hipokriziju.

Na kazališnoj sceni će zaigrati Zdeslav Čotić, Helena Kovačić, Mirej Stanić, Nina Hladilo, Hrvoje Sebastijan,Marin Tudor, Slaven Sven Špišić i Gracija Filipović.
Informacije i rezervacije na tel. 321 088.  

Kako osvojiti ulaznice?
Dvoje najbržih čitatelja koji nam pošalju mail s naznakom "Želim ulaznice za Carevo novo ruho" i svojim podacima (ime i prezime i broj telefona ili mobitela) nagradit ćemo ih sa po 2 ulaznice za nedjeljnu izvedbu.

 

Pročitajte još

GIMNAZIJALCI U POSJETU UMJETNIČKOJ GALERIJI Razgledali izložbu ‘Vidljive’

Ivana Mijić Vulinović

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist