Aktualno

BUDUĆA SURADNJA Gradonačelnik Franković susreo se s čelnikom IUC-a Šimonovićem

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković susreo se danas s generalnim direktorom Interuniverzitetskog centra Dubrovnik prof. Ivanom Šimonovićem, a razgovarali su o dosadašnjoj i budućoj suradnji IUC-a i Grada Dubrovnika. Profesor Šimonović u ovoj je prigodi iznio ideje o daljnjem razvoju Centra i ujedno predstavio konferenciju koja je proteklog vikenda u Dubrovniku okupila sadašnje i bivše posebne savjetnike glavnog tajnika UN-a za odgovornost za zaštitu. Sastanku s gradonačelnikom Frankovićem prisustvovao je i trenutačni posebni savjetnik glavnoga tajnika UN-a George William Okoth-Obbo, koji je također bio sudionik konferencije u organizaciji IUC-a.

I u ovoj je prigodi još jednom istaknuta značajna uloga Interuniverzitetskog centra tijekom Domovinskog rata, kada su njegovi članovi preko svojih kontakata diljem svijeta širili istinu o tome što se događa u Dubrovniku i Hrvatskoj. Na sastanku su sudjelovale i izvršna tajnica IUC-a Dubrovnik Nada Bruer Ljubisic te pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivana Brnin i pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž, navode u priopćenju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Susret duhovnih pokreta i crkvenih društava biskupije

Dulist

VREMENSKA PROGNOZA Pripremite ombrele, mogući pljuskovi s grmljavinom

Dulist

ŠTO TREBATE ZNATI? Od ponedjeljka počinju prijave za upise u srednje škole

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija