Aktualno

U subotu se održava memorijalna utrka ‘Goran Komlenac’, želi se izgraditi bista neprežaljenom vatrogascu!

Prva međunarodna Vatrogasna utrka Dubrovnik, memorijal ‘Goran Komlenac’ održat će se 13. svibnja 2023. na lokaciji resorta Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu. Start s oko 163 sudionika od kojih su svi profesionalni, dobrovoljni ili umirovljeni vatrogasci će započeti u 16 sati na vanjskom betonskom dijelu pokraj hotela (Oak Tree) gdje će biti dodjela nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji. Nakon toga će uslijediti zajednički ručak za sudionike te zabavni dio programa na koji su pozvani svi sugrađani u što većem broju.

-Utrka u duljini od 6 km nosi ime Vatrogasna utrka Dubrovnik, memorijal ‘Goran Komlenac’ po pripadniku Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci te članu DVD-a Orašac, ali iznad svega našem neprežaljenom kolegi, prijatelju i strastvenom trkaču, koji je preminuo u naporu gašenja požara na području Ljupča, 31. srpnja 2022. godine. Kao član JVP Dubrovački vatrogasci, Goran je bio predano uključen u brojne vatrogasne vježbe, utrke i natjecanja te ih svojim radom odlučno podržavao i iznova poticao – navodi se u najavi.

Prikupljenim sredstvima financirat će se troškovi organizacije i realizacije utrke, a sva ostala sredstva od uplaćenih donacija i kotizacija za sudjelovanje utrošit će se za izradu kamene biste Goran Komlenac.

Pročitajte još

UDRUGA GLAS PODUZETNIKA PITA: Zašto tako dugo čekamo radne dozvole?

Dulist

MATO FRANKOVIĆ: Konačno započinje projekt izgradnje autoceste do Dubrovnika

Dulist

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija