Aktualno

U subotu se održava memorijalna utrka ‘Goran Komlenac’, želi se izgraditi bista neprežaljenom vatrogascu!

U subotu se održava memorijalna utrka 'Goran Komlenac', želi se izgraditi bista neprežaljenom vatrogascu!

Prva međunarodna Vatrogasna utrka Dubrovnik, memorijal ‘Goran Komlenac’ održat će se 13. svibnja 2023. na lokaciji resorta Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu. Start s oko 163 sudionika od kojih su svi profesionalni, dobrovoljni ili umirovljeni vatrogasci će započeti u 16 sati na vanjskom betonskom dijelu pokraj hotela (Oak Tree) gdje će biti dodjela nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji. Nakon toga će uslijediti zajednički ručak za sudionike te zabavni dio programa na koji su pozvani svi sugrađani u što većem broju.

-Utrka u duljini od 6 km nosi ime Vatrogasna utrka Dubrovnik, memorijal ‘Goran Komlenac’ po pripadniku Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci te članu DVD-a Orašac, ali iznad svega našem neprežaljenom kolegi, prijatelju i strastvenom trkaču, koji je preminuo u naporu gašenja požara na području Ljupča, 31. srpnja 2022. godine. Kao član JVP Dubrovački vatrogasci, Goran je bio predano uključen u brojne vatrogasne vježbe, utrke i natjecanja te ih svojim radom odlučno podržavao i iznova poticao – navodi se u najavi.

Prikupljenim sredstvima financirat će se troškovi organizacije i realizacije utrke, a sva ostala sredstva od uplaćenih donacija i kotizacija za sudjelovanje utrošit će se za izradu kamene biste Goran Komlenac.

U subotu se održava memorijalna utrka 'Goran Komlenac', želi se izgraditi bista neprežaljenom vatrogascu!

Pročitajte još

‘SVE DUBROVAČKE GRANICE’ U Sponzi predstavljena knjiga Nika Kapetanića

Dulist

Održana jubilarna 20. Zlatna penkala u Dubrovniku

Dulist

I MACE IZ PROŠLOSTI NAVIJAJU ZA BABY LASAGNU Državni arhiv u Dubrovniku šalje preslatku podršku

Dulist