Aktualno

BRZA AKCIJA U 20-ak minuta mljetski GSS-ovci pronašli izgubljenu osobu i njezinog sina

Mljetska ispostava HGSS-ove stanice Dubrovnik, zaprimila je 13. srpnja informaciju o izgubljenim osobama na području Nacionalnog parka Mljet. Riječ je bila o mlađoj ženskoj osobi i njezinom maloljetnom sinu. Osoba se javila osoblju NP Mljet koji je alarmirao članove HGSS-a koji dežuraju u parku.

Članovi HGSS-a su na temelju informacija od strane zaposlenika Nacionalnog parka Mljet izašli na teren i u dvadesetak minuta pronašli izgubljenu osobu i njezinog sina.
-Ova akcija samo potvrđuje važnost dežurstva u NP Mljet s kojim se krenulo ove godine kroz projekt ‘Sigurnost u Nacionalnim parkovima’ u cilju što brže intervencije i podizanja razine sigurnosti u Nacionalnom parku. Kako bi spašavatelji bili operativniji NP Mljet je proteklog mjeseca Stanici Dubrovnik na korištenje ustupio i vozilo Dacia Duster – navode iz HGSS-a.

Izvor: hgss.hr

Pročitajte još

PRVI KREĆE 5. LIPNJA Dva MSC cruisera uplovljavat će ovog ljeta u Dubrovnik

Dulist

POLICIJA POZIVA Predložite lokacije za akciju nadzora brzine kretanja vozila

Dulist

Noćas zabilježen umjeren potres kod Stona

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija