Aktualno

BRZA AKCIJA U 20-ak minuta mljetski GSS-ovci pronašli izgubljenu osobu i njezinog sina

Mljetska ispostava HGSS-ove stanice Dubrovnik, zaprimila je 13. srpnja informaciju o izgubljenim osobama na području Nacionalnog parka Mljet. Riječ je bila o mlađoj ženskoj osobi i njezinom maloljetnom sinu. Osoba se javila osoblju NP Mljet koji je alarmirao članove HGSS-a koji dežuraju u parku.

Članovi HGSS-a su na temelju informacija od strane zaposlenika Nacionalnog parka Mljet izašli na teren i u dvadesetak minuta pronašli izgubljenu osobu i njezinog sina.
-Ova akcija samo potvrđuje važnost dežurstva u NP Mljet s kojim se krenulo ove godine kroz projekt ‘Sigurnost u Nacionalnim parkovima’ u cilju što brže intervencije i podizanja razine sigurnosti u Nacionalnom parku. Kako bi spašavatelji bili operativniji NP Mljet je proteklog mjeseca Stanici Dubrovnik na korištenje ustupio i vozilo Dacia Duster – navode iz HGSS-a.

Izvor: hgss.hr

Pročitajte još

Kakav par! Dama u go-go čizmama i brkati kauboj

Petar Ipšić

U dubrovačkoj bolnici obilježen Nacionalni dan edukacijskih rehabilitatora

Dulist

Obilježavamo Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite u Republici Hrvatskoj

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija