DuList IN

‘BRUCOŠI, DOBRODOŠLI’ Počela je nova akademska godina na Libertas međunarodnom sveučilištu

Osim nove školske godine, ovog je tjedna počela i nastava zimskog semestra na Libertas međunarodnom sveučilištu u Dubrovniku.

Novu akademsku godinu otvorio je voditelj dubrovačke podružnice Sveučilišta Libertas, profesor Milan Perić koji je studentima izrazio dobrodošlicu i poželio im uspjeh tijekom studiranja. Brucoši, kao i svake godine, uživaju posebnu pažnju pa je Perić izdvojio vremena kako bi ih upoznao s preddiplomskim studijskim programima te im je istaknuo mogućnost nastavka studiranja na diplomskim studijima Sveučilišta Libertas kako u Dubrovniku tako i u Zagrebu. Osim toga, iskoristio je priliku da u svom obraćanju studentima pohvali sve one koji za vrijeme studiranja rade sezonske poslove što će im, nakon završetka studija na Sveučilištu Libertas, olakšati pronalazak posla u Dubrovniku, županiji i šire.

Foto: Facebook Sveučilište Libertas

Pročitajte još

JELICA BOTO U TOP 24 AMATERSKA KUHARA Pregaču posvećujem svom nonu

Dulist

BIJELA PREGAČA ZA JELICU BOTO Profesorica klavira dubrovačkom poparom osvojila žiri MasterChefa

Dulist

[VIDEO] Dubrovčani s Terezom proslavili Svjetski dan turizma

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija