Grad

Brončana košarkašica Ella Majstorović na prijemu kod gradonačelnika

Brončana košarkašica Ella Majstorović na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su ovog petka mladu dubrovačku košarkašicu Ellu Majstorović koja je na Europskom prvenstvu u Portugalu sa Hrvatskom ženskom košarkaškom reprezentacijom (U16) osvojila brončanu medalju.

Ovom prigodom, gradonačelnik Franković uputio je čestitke mladoj košarkašici na izvanrednom uspjehu i odličju koji, kako je istaknuo, pokazuje koliko je uistinu sjajnih i nadarenih sportašica u gradu Dubrovniku. Posebno je pohvalio njezino osobno postignuće obzirom da je na ovom međunarodnom natjecanju, košarkašica Majstorović proglašena prvim asistentom.

-Uspeti se na pobjedničko postolje na ovakvom jednom natjecanju visoke kategorije i pritom predstavljati naš Grad i Hrvatsku vjerujem da je poseban osjećaj vrijedan pamćenja. Svojim neumornim zalaganjem, treninzima, odricanjima i posvećenosti košarci dokazala si vlastite kvalitete. Stoga vjerujem kako je pred tobom blistava budućnost kako u onom ekipnom dijelu, ali i nastavku tvog osobnog profesionalnog razvoja. Čestitke u ovoj prilici želim uputiti mladoj ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Hrvatske, klubu Ragusa, kao i vašem stručnom stožeru koji vas prati i motivira da budete najbolje – rekao je gradonačelnik.

Prijemu je nazočila i trenerica Ženskog košarkaškog kluba Ragusa Alma Majstorović koja je ovom prilikom zahvalila gradonačelniku na današnjem prijemu, prepoznavanju rezultata i pružanju podrške koja je, kako je dodala, od iznimne važnosti zbog daljnjeg napretka košarke na jugu zemlje.

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist