Sport

BRAVO PEPE! Pavić brončana u Sarajevu

blank

Petrunjela Pavić, članica JK Dubrovnik 1966 osvojila je brončanu medalju drugog dana natjecanja u Sarajevu iz serije European Judo Tour.
Pavić je u borbi za brončanu medalju kategorije -78kg pobijedila Milicu Cvijić iz Srbije. 22-godišnjoj Dubrovkinji finale je izmaknulo za dlaku, četiri sekunde prije kraja polufinala bolje se snašla Jovana Peković (MNE) te prošla u borbu za zlatno odličje.
-Pa s obzirom na sve mogu reći da sam zadovoljna s krajnjim ishodom, žao mi je polufinalne borbe jer stvarno je bila 50:50, žao mi je da to nije otišlo na moju stranu, ali što je, tu je. Trebalo je iskoristiti situaciju nabolje što se moglo, novi bodovi su tu, malo po malo. Htjela sam što više dobrih borbi s obzirom na to da sam imala veću pauzu prije SP-a pa sve do Grand Prixa u Zagrebu, tako da što se toga tiče, drago mi je da sam imala tri kvalitetne borbe. Ciljala sam zlato, ne mogu reći da nisam, ali mogu opet biti zadovoljna s brončanom medaljom jer nisu to bile neke lake borbe i protivnice koje sam mogla samo tako pobijediti. Zadovoljna sam rezultatom! – kazala je Pavić.
Anđela Violić (JK Dubrovnik 1966) borila se u kategoriji -70kg, a današnji dan završila je na sedmom mjestu odnosno s pobjedom i dva poraza.
Foto: Tino Marić (HJS)

Pročitajte još

Franković Jugašima: Pokazali ste zašto Jug s ponosom nosi titulu najtrofejnijeg hrvatskog kluba

Dulist

SARAJEVO OPEN Taekwondo klub ‘Shark’ osvojio 6 zlatnih, 6 srebrnih i 11 brončanih medalja

Dulist

OTVORENO PRVENSTVO Devetnaest medalja za župske judaše

Dulist