GradUrednički izbor

BRAVO! Iz ‘Škatulice’ je jutros krenulo 200 paketa za petrinjske mališane

BRAVO! Iz 'Škatulice' je jutros krenulo 200 paketa za petrinjske mališane

Iz dubrovačkog Dječjeg vrtića Škatulica jutros je za Petrinju krenuo kombi nakrcan poklon paketima za mališane Dječjeg vrtića Petrinjčica. Roditelji, djeca i odgojiteljice Škatulice prikupili su za petrinjske mališane čak 200 paketa, a budući da ovaj vrtić iz Petrinje broji 400 mališana, preostalih 200 osigurat će Dječji vrtić Mala kuća na čelu s odgajateljicom Martinom Franičević Feređa i ravnateljicom Dijanom Brkić.
-Dugi niz godina njegujemo humanitarne vrijednosti među djecom. Već smo generacijama djece i roditelja školovali našeg Olivera, naše kumče iz Afrike, uključili smo se i u pomoć za Glinu, u akciju ‘Za Jelin korak’… Kad smo čuli za potres, odlučili smo dati podršku našim vršnjacima u Dječjem vrtiću Petrinjčica – rekla nam je odgojiteljica Dječjeg vrtića Škatulica Marija Zvono.
-Skupili smo ciljano preko 200 paketića tako da svako dijete dobije igračku, slikovnicu, nešto školskog pribora i slatkiše.
-Želim zahvaliti svim roditeljima Dječjeg vrtića Škatulica, svoj našoj djeci, ravnateljici i stručnom timu. Cilj nam je bio probuditi empatiju, solidarnost i zajedništvo među vršnjacima – poručila je Marija Zvono.
Škatulica se posebno zahvaljuje i Peru Šari koji je rentao kombi i platio gorivo, kao i Nikši Krulju i Tomislavu Brajoviću koji su se jutros zaputili za Petrinju.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist