Kultura

“Braća Karamazovi” u petak i subotu u KMD-u

"Braća Karamazovi" u petak i subotu u KMD-u

"Braća Karamazovi", veliko djelo Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u režiji Dejana Projkovskog, još jednom će se u petak i subotu, 25. i 26. listopada, u 19.30 sati naći na programu u Kazalištu Marina Držića.

Pored vanserijske glume cijeloga ansambla KMD -a i gostujućih glumaca, posebno se ističe scenografija Vlada Gjoreskog i predivni kostimi Željka Nosića. Cjelokupni dojam je pojačan glazbom makedonskog skladatelja Gorana Trajkoskog (Anastasia, Mizar) i izvedbom djevojačkog zbora „Amorete“ (voditeljica: Maja Marušić).

Igraju: Frane Perišin, Branimir Vidić Flika, Trpimir Jurkić, Mijo Jurišić, Vladimir Posavec Tušek, Edi Jertec, Zdeslav Čotić, Boris Matić, Hrvoje Sebastijan, Glorija Šoletić, Helena Kovačić, Izmira Brautović i Mirej Stanić.

 

Novost: Kupovina karta i preko interneta!

Kazalište Marina Držića u suradnji s web servisom Port.hr uvodi novost prilikom kupovine karata za sve buduće predstave koje će se odigrati u dubrovačkom teatru! Mogućnost digitalne, tj. elektroničke karte, može se provjeriti uz sve uvjete i pogodnosti na web stranici www.port.hr. Uobičajene rezervacije i informacije o ulaznicama i predstavama mogu se dobiti kao i dosad na tel. br. 321 – 088 ili na e-mailu:kmd.blagajna@gmail.com.

Pročitajte još

KONCERT U CRKVI MALE BRAĆE Obilježeno 220 godina smrti Ivana Mane Jarnovića

Dulist

[FOTO] 40 GODINA UMJETNIČKOG RADA Gradonačelnik primio Branimira Vidića Fliku

Dulist

Ivana Marija Vidović u uglednom žiriju Međunarodnog pijanističkog natjecanja Saint Paul TroisChâteaux

Dulist