Županija

Božo Lasić: ‘Razumijem razočaranje sugrađana. U ponedjeljak očekujemo izmjene voznog reda’

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić ove se srijede na Facebooku osvrnuo na jedan od, kako kaže, gorućih problema u općini. To je, navodi, problem ‘(ne)povezanosti naše općine sa susjednom Župom dubrovačkom, ali napose s Gradom Dubrovnikom’.

-Ta situacija još je više naglašena kad gledamo istočne Konavle gdje je, nažalost uslijed financijske krize koju je donijela pandemija COVID-19, JGP Libertas reducirao vozni red – rekao je.

Istaknuo je među ostalim kako je to problem o kojem svakodnevno govore i nastoje iznaći najbolje moguće rješenje.

-Sukladno tome inzistirao sam na više sastanaka s predstavnicima Libertasa za rješenje za koje vjerujem da će biti jako dobar korak u pravom smjeru te već u ponedjeljak očekujemo izmjene voznog reda! Na naše inzistiranje frekventnije linije bit će uvrštene i subotom po istom režimu kao i radnim danima. Razumijem razočaranje naših sugrađana koje i sam dijelim, no kao općinski načelnik ne smijem se voditi osjećajem nego razumom – naglasio je.

Pročitajte još

Pelješkim mostom do sada prošlo više od 230 tisuća vozila

Dulist

ŽUPAN: Vatrogasci su i noćas obranili Slano od vatrene stihije. Čestitam im i zahvaljujem!

Dulist

[ŽUPAN VATROGASCIMA] Hvala za odličan posao!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija