Županija

Nakon 30 godina počinju projekcije u Ljetnom kinu Cavtat

Nakon 30 godina počinju projekcije u Ljetnom kinu Cavtat
DCIM100MEDIADJI_0018.JPG

Nakon više od 30 godina, prvog dana srpnja 2021. u Cavtat je ponovno vraćeno ljetno kino programima festivala Unseen V. Nakon toga su se, tijekom srpnja i kolovoza, u suradnji TZ općine Konavle i Kina Mediteran, održale četiri vikend projekcije filmova, većinom filmova europskih kinematografija. Povratak kina na staro mjesto u Cavtatu mnoge je podsjetilo na djetinjstvo i mladost provedeno u tom prostoru, ali, budući Kino Mediteran prikazuje aktualne filmske naslove, s fokusom na najkvalitetnije filmove europske i svjetske kinematografije, ljetno kino je postalo cavtatsko novo mjesto susreta i druženja svih generacija. Ljetno kino posebna je atrakcija i brojnim turistima budući su filmovi titlovani.
Potaknuta velikim lanjskim interesom publike TZ općine Konavle odlučila je i ove godine sufinancirati pet trodnevnih vikend projekcija počevši od 03. srpnja. Prvi ciklus prikazat će filmove Sve u isto vrijeme, Malci 2: Kako je Gru postao Gru te Lunana.
Projekcije dječjih filmova počinju u 21:00, dok je početak ostalih predviđen u 21:30. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u kino 30 minuta prije početka projekcije ili putem web stranice Kina Mediteran.

Općina Konavle

Pročitajte još

Hitna helikopterska služba lani je obavila 354 intervencije. Bit će dostupna opet tijekom cijele godine

Dulist

Konavle imaju novog šampiona od kobasica!

Dulist

IVO KLAIĆ Imamo veliki broj apartmana koji se nisu zaslužili tako nazivati. Treba doći do rekategorizacije!

Maria Prkut