DuList IN

Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu

Bono Vox na Sarajevo Film Festivalu

Na premijernom prikazivanju nove, restaurirane verzije filma Hotel od milijun dolara Wima Wendersa, dobitnika Počasnog Srca Sarajeva 27. Sarajevo Film Festivala, redatelju filma pridružio se i Bono Vox.

Inače, frontmen legendarne irske grupe U2 i veliki prijatelj Sarajeva i Sarajevo Film Festivala, prisustvovao je i festivalskom premijernom predstavljanju filma Hotel od milijun dolara na 6. Sarajevo Film Festivalu 2000. godine.

-Jako je dobro biti ovdje i čini mi se kao da nisam bio tu jako dugo, a opet se čini kao kratko. To je kao da postoje dva Sarajeva – stvarno i magično. Ono jedno u kojem živiš i radiš naspram onog koje nosiš sa sobom u svijet – to jedno mitsko Sarajevo. To mjesto zabave, magije koje je i dalje, za mene, glavni grad suživota. Ovo je divan grad i ovo je odličan Festival. Mislim da je ovaj Festival gotovo kao vezivno tkivo između ta dva Sarajeva – on sjedinjuje vidljivo i nevidljivo u jednu sliku – izjavio je Bono Vox.

Za ovu triler dramu s Jeremyjem Daviesom, Millom Jovovich i Melom Gibsonom u glavnim ulogama za koju je Wenders je 2000. godine osvojio Srebrnog medvjeda na Berlinskom festivalu, Bono Vox je je pisao scenarij zajedno s Wimom Wendersom i Nicholas Kleinom, a njegovom glazbom je prožet cijeli film.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist