Politika

Blaž Pezo predsjednik Županijskog odbora HDZ-a

Blaž Pezo predsjednik je Županijskog odbora HDZ-a.

– Posebno sam ponosan na činjenicu da će nakon dugo vremena Grad Dubrovnik dobiti iz svojih redova i Predsjednika Županijskog odbora, Blaža Peza, potom Potpredsjednika Županijskog odbora Roberta Krilu, što znači da je gradska organizacija i njen rad i stabilnost te dobra organiziranost prepoznata od kolega i na županijskoj razini – komentirao je gradonačelnik Mato Franković situaciju s unutarstranačkim izborima u HD-u tijekom obilaska radova na novom objektu OŠ Marina Getaldića u Ulici Ilije Sarake.

-Sigurno da su svi oni koji se kandidiraju na unutarstranačkim izborima – moj tim. Sve su to ljudi s kojima sam ja radio na nizu izbora prije, postojeći kandidati ili neki koji su se željeli ili nisu željeli kandidirati. Javni interes je ono što je važno, a ovdje se radi o podizanju kvalitete života naših sugrađana na brojnim projektima koje realiziramo i svi zainteresirani su dobrodošli. Nikad nismo djelovali isključivo na onaj mali kružok predsjedništva, pa će ‘predsjednišvo odlučiti o svemu’ – rekao je Franković.

 

Pročitajte još

‘JA NARAVNO NE IDEM NIGDJE…’ Kunica nije više stonski vijećnik, zamijenit će ga Romano Vukas

Dulist

Ivona Michl vršiteljica dužnosti ravnateljice Dubrovačkih muzeja

Ni koalicijski partneri HDZ-a nisu podržali predložene članove Povjerenstva za ocjenjivanje sportskih programa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija