DuList PROMO

BIO KONAVLE Nezaboravna obiteljska druženja i dječji rođendani u prirodi

BIO KONAVLE Nezaboravna obiteljska druženja i dječji rođendani u prirodi

Želite provesti dan u prirodi, daleko od svakodnevnog stresa? Negdje gdje ćete se odmoriti s obitelji ili provesti aktivan dan u prirodi s prijateljima? Ne tražite dalje. Ranč Bio Konavle nudi pregršt zabavnih sadržaja za velike i male, od jahanja do zabavnih igara na minijaturnom sportskom igralištu, a sve to uz značajan popust.

Ovaj ranč je stvoren za proslavu dječjih rođendana, obiteljska druženja, intimna vjenčanja kao i team buildinge. Sva događanja se personaliziraju i postaju jedinstveno iskustvo kroz prekrasne Konavle i aktivnosti koje ranč može ponuditi. Konji slobodno skakuću zelenim livadama, djeca hihoću dok maze i četkaju svoje četveronožne prijatelje, obitelji sjede za drvenim stolovima na travnjaku i uživaju u pikniku. Idealno za proslavu dječjih rođendana, zar ne?

Postoji li dijete koje ne voli jahanje? Pridružite jahanju nekoliko krugova mini golfa ili mini tenisa te puno igre na otvorenom i dobit ćete jednog jako sretnog slavljenika ili slavljenicu. Djeca će pod vodstvom zabavnog i stručnog instruktora naučiti komunicirati s konjima i jahati ih na otvorenom. Uz satove jahanja i igranja s konjima, Bio Konavle organiziraju razne zabavne i aktivne radionice za najmlađe.

Za istinski nezaboravan dan u Konavlima nazovite 099 493 43 60 i rezervirajte termin.

Pročitajte još

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist

Trikovi za veću zaradu: Evo kako da vam apartman bude popunjen cijelu sezonu

Dulist