DuList PROMO

DODJELA VRIJEDNIH NAGRADA Euroherc i Adriatic ponovno razveselili osiguranike u Dalmaciji!

Nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. U pet hrvatskih gradova: Rijeci, Zadru, Bjelovaru, Osijeku i Zagrebu, Euroherc i Adriatic osiguranje podijelit će ukupno 10 automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada sretnim dobitnicima drugog kola nagradnih igara ‘Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više’, u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 1. svibnja do 31. kolovoza 2020. godine ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo.
Nakon dodjele u Rijeci, u srijedu, 7. listopada, i u Zadru je dvadeset sretnih dobitnika preuzelo po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova – željno očekivanih ‘osmica’ koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Sretni dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili da police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu uistinu vrijede više. Nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Podsjećamo, kako biste sudjelovali u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Velikim nagradnim igrama osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na dugogodišnjoj vjernosti. Izvlačenje dobitnika trećeg kola očekuje nas u siječnju 2021. godine u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, kada ćemo doznati kome je otišlo još 10 Golfova 8 i 100 potrošačkih kartica Agram banke.
Nagrađivanje osiguranika Euroherca i Adriatica tu ne završava jer sve osiguranike koji su sudjelovali u nagradnim igrama u prva tri kola, očekuje veliko finalno izvlačenje 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu. Dvoje sretnih dobitnika, osiguranika Euroherca i Adriatica, mogu osvojiti i odvesti se u dva bogato opremljena VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Tada ćemo saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.
Emocijama preplavljen Krste Jaram s otoka Krapnja, dobitnik Golfa Euroherc osiguranja, zbog prevelikog uzbuđenja nije uspio puno toga reći, ali je itekako pokazao zahvalnost i oduševljenje osvojenom nagradom. -Čestitam svim sretnim dobitnicima i zahvaljujem im što biraju Euroherc kao svog osiguratelja. Ovom nagradnom igrom želimo zahvaliti na vjernosti našim osiguranicima, koji u Eurohercu biraju kvalitetnu osigurateljnu zaštitu i sveobuhvatna pokrića, u skladu s vlastitim potrebama – istaknuo je Milenko Rajić, direktor Podružnice Euroherca u Zadru te pozvao sve postojeće osiguranike Euroherca, ali i one koji to još uvijek nisu da se uključe u nagradnu igru.
Ante Brkić, osiguranik Adriatic osiguranja, također nije krio oduševljenje, istaknuvši kako nije vjerovao kad su ga obavijestili o osvojenoj nagradi: ‘Tek kad su provjeravali jesam li živ, shvatio sam da nije posrijedi šala. Mislio sam da su ovakve nagrade samo za bogate, a vidite da na kraju i obični ljudi dođu na red. Auto ću najprije provesti kroz Kruševo! Svim ljudima preporučujem Adriatic osiguranje!’
Direktor Podružnice Adriatic osiguranja Šibenik Zvonimir Petrović čestitao je dobitnicima vrijednih nagrada te zahvalio svim osiguranicima na povjerenju: ‘Hvala vam što birate Adriatic osiguranje za svog partnera u sigurnosti’.
Osiguranike koji u prva dva kola nisu imali sreće čeka finalno izvlačenje. Automobili čekaju svoje vlasnike, stoga se još uvijek stignete uključiti u nagradnu igru. Vidimo se u siječnju!

 

Pročitajte još

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB Ne propustite, započinje večeras!

Dulist

PRILIKA ZA POSAO Traži se djelatnica za rad u suvenirnici

Dulist

PROMOCIJA JADRANA Održan partnerski sastanak projekta TAKE IT SLOW

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija