DuList PROMO

SVE ZA OMILJENU PIZZU Potražite u diskontima Stanić

SVE ZA OMILJENU PIZZU Potražite u diskontima Stanić

S novim katalogom Diskont Stanić donosi sve što vam je potrebno za pripremu jednog od najpopularnijeg jela – vrijeme je za pizzu!

Od četvrtka 15. listopada do srijede 28. listopada u svim Diskontima Stanić možete pronaći novu super ponudu po odličnim cijenama! Novi katalog posvećen je poznatom talijanskom specijalitetu i donosi odlične sastojke koji će vas doslovno natjerati da pizzu napravite u kućnoj radinosti, u standardnoj ili nekoj novoj kombinaciji.

Zbog jednostavnosti sastojaka i pripreme pizza je omiljeni izbor u različitim prigodama, a budući da dolazi u mnogim kombinacijama svatko će pronaći omiljeni okus za sebe, tako da s njom ne možete pogriješiti. Postoji jako puno različitih verzija pizze tako da ju možete napraviti s kojim god sastojcima poželite, a u novom katalogu pronaći ćete sve, od Šunke za pizzu po 29,99 kn i ribane mozzarelle po 9,99 kuna za klasičare, do plodova mora po 34,99 kn i škampa po 29,99 kn za odvažnije.

SVE ZA OMILJENU PIZZU Potražite u diskontima Stanić
Jedan od najukusnijih nadjeva za pizzu je umak od rajčice (Mutti Passata 6,99 kn), mozzarelle (Bayernland Mozzarella 1kg – 39, 99 kn), kapara (9,99 kn – 180 g) i svježeg bosiljka – isprobajte vjerujemo da ćete uživati!

Diskonte Stanić potražite na adresama: Gornja Čibača 16 i Andrije Hebranga 41.

Katalog Diskont Stanić

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist