Zanimljivosti

Besplatne Apple iMac i iPad radionice na ACMT-u

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT), u suradnji s tvrtkom Apcom Hrvatska, ovlaštenim Apple partnerom za Republiku Hrvatsku

u srijedu 21. ožujka u svom zagrebačkom kampusu organizirala je Apple trening za medije.

Predsjednik i dekan Američkog koledža Donald Hudspeth najavio je niz besplatnih radionica na iMac i iPad koje će se tijekom cijele godine za sve zainteresirane, u prvom redu za učenike i profesore osnovnih i srednjih škola, održavati u Apple regionalnim trening centrima u kampusima RIT/ACMT-a, u Dubrovniku i u Zagrebu. Tijekom treninga bilo je riječi i o načinima učenja i podučavanja koje omogućuju napredne tehnologije poput iMac kompjutora i iPad uređaja.

U sklopu najavljenih Apple radionica polaznicima će se predstaviti uvod u korištenje Apple platforme, upoznat će ih se s iLife aplikacijom, multimedijalnom aplikacijom za produkciju filma i muzike, obradu slika i izradu web stranica, te s iWork aplikacijom koja se koristi za obradu teksta i izradu prezentacija. Radionice su osmišljene na zanimljiv i interaktivan način, a baziraju se na stvaranje multimedijalnog sadržaja te na razvijanje inovativnosti i kreativnosti polaznika. Vode ih ovlašteni Apple treneri, studenti stručnog studija Informacijske tehnologije na RIT/ACMT-u.

U nadolazećem razdoblju najavljeni su slijedeći termini iMac radionica koje će se održavati na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju: 23. i 30. ožujka od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb; 13., 20. i 27. travnja od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb; 04. i 11. svibnja od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb.

Radionice na iPad uređajima organizirat će se periodično, sukladno interesu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti, na jednu ili više radionica, na email: keti@acmt.hr ili telefon + 385 (0)20 433 000.

Pročitajte još

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Kad je osmijeh tu, dosta je i običan kolut

Zvonimir Pandža

[SVE VEĆI TREND U SVIJETU] Znate li što je plogging?

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Tijekom istraživanja izvorišta Omble pronađena čovječja ribica!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija