SportUrednički izbor

BALINJERA 2019. U Orašcu održana utrka karića, evo tko su pobjednici

BALINJERA 2019. U Orašcu održana utrka karića, evo tko su pobjednici

U Orašcu u nedjelju upriličena je Balinjera 2019 – utrka karića koju tradicionalno organizira AŠD Orašac. Kako nam je poručio Ilija Margaretić odaziv sudionika bio je veći nego lani što im predstavlja izuzetno zadovoljstvo te su im se čak pridružili gosti iz Šibenika, Skradina i Dalmatinske zagore. U kategoriji jednosjeda natjecalo se tako 24 karića, 13 dvosjeda te 16 djece.

Prva je na redu bila utrka za uzrast do 14 godina na stazi duljine 100 metara. Prvo mjesto osvojio je Marko Moretić, drugi je bio Pjerino Repović, a treći Toni Pavlović. Svi su natjecatelji dobili medalje za hrabrost. Potom su uslijedili jednosjedi i dvosjedi koji su se utrkivali na 470 metara. Prvoplasirani među jednosjedima je bio Nikola Boban, Dražen Boban drugi, a treći Lukša Bralović. U kategoriji dvosjeda pobjednički par bio je Dražen i Jelena Boban, nešto sporiji od njih bili su Ante Kriste i Niko Pijević, dok su Lukša Bralović i Jakša Kovačević zasjeli na treće mjesto.

U pauzama među utrkama prisutne je zabavljala Limena glazba Zaton, a odabran je najljepši i najružniji karić. Vlasnik najljepšeg Skradinac je Siniša Kostelac. Karić Nikola Bobana pak je ponio titulu najružnijeg.

Kako je danas bilo u Orašcu pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist