Aktualno

‘BACITE’ OKO U rubrici Natječaji ima ‘za svakog pomalo’!

Pogledajte ovotjednu ponudu natječaja objavljenu na stranicama DuLista!

U mnoštvu zanimljivih stvari ističu se vrijedni natječaji Grada Dubrovnika za davanje u zakup poslovnih prostora. Pogledajte natječaj ovdje. Potom, javni natječaj za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u vlasništvu Grada Dubrovnika kojeg možete pogledati ovdje.

Također, pogledajte pozive Hrvatskih cesta d.o.o. vlasnicima nekretnina koje se nalaze na dionici izgradnje pristupnih cesta mostu Pelješac na sklapanje nagodbe. Više o uvjetima pročitajte ovdje, ovdje, ovdje, ovdje i ovdje.

Ne propustite i oglas PROCOM d.o.o. za kojeg, na temelju odluke Skupštine vjerovnika od 4. ožujka 2021., stečajni upravitelj daje u zakup do prodaje u stečajnom postupku dio nekretnine upisane u Z.U. 2306, K.O. Slivno. Riječ je o jednoj jednokrevetnoj, devet dvokrevetnih i šest trokrevetnih soba te jednom apartmanu u hotelu Merlot, Podgradina 179/1, Opuzen. Pogledajte detalje ovdje.

Pročitajte još

Snickers, Twix, Bounty… Iz butiga povučeni omiljeni sladoledi

Dulist

Dukat povlači dva jogurta iz butiga zbog prisustva pesticida

Dulist

Bloger Krule: ‘Kafana 8 metara od Straduna, makijander 8 kuna, sokina 21 kunu… Da je manje bilo bi džaba’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija