Kultura

AUTORSKA VEČER Duška Mušić čita kratke priče, Antonia Budano poeziju

AUTORSKA VEČER Duška Mušić čita kratke priče, Antonia Budano poeziju

Zajednička autorska večer Duške Mušić i Antonie Budano održat će su u utorak, 8. svibnja u 19 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Duška Mušić rođena je u Metkoviću, a u mirovini živi i stvara u Pločama. U svojim djelima piše o istinitim, životnim pričama, začinjenim humorom i daškom erotike, ali i o onim dirljivim i teškim trenutcima, u obliku poezije i kratkih priča. Prva knjiga ‘Valunzi’ objavljena je 2016., a ‘Mamac za lignju’ 2017. godine.

Antonia Budano rođena je 1976. godine u Osijeku, gradu u kojemu je pohađala osnovnu i srednju školu, gdje i danas živi. Stihove sriče od rane mladosti, a poeziju ozbiljnije počinje shvaćati unazad desetak godina. Kreativna je i život je vodi kroz umjetnost. Pjesme su joj objavljivane u nekoliko zajedničkih zbirki: ‘Pjesnici pod platanom’ Kulture snova, ‘Pesnička republika: zbornik radova’ ‘Svim na zemlji mir veselje’ i ‘Valentinovo’ obje u izdanju zagrebačke Kulture snova. Nastupala je na raznim pjesničkim manifestacijama. Zbirka poezije ‘Riznica skupocjenih trenutaka’ autoričin je prvijenac.

Pročitajte još

KONCERT U CRKVI MALE BRAĆE Obilježeno 220 godina smrti Ivana Mane Jarnovića

Dulist

[FOTO] 40 GODINA UMJETNIČKOG RADA Gradonačelnik primio Branimira Vidića Fliku

Dulist

Ivana Marija Vidović u uglednom žiriju Međunarodnog pijanističkog natjecanja Saint Paul TroisChâteaux

Dulist