Kultura

FA LINĐO Upravno vijeće, uz cijeli Ansambl, podržalo Program rada kandidata Vlaha Kljunka

FA LINĐO Upravno vijeće, uz cijeli Ansambl, podržalo Program rada kandidata Vlaha Kljunka

Upravno vijeće Folklornog ansambla Linđo podržalo je Program rada Vlaha Kljunka, prijavljenog kandidata na natječaju za ravnatelja /icu Ustanove za razdoblje 2018. – 2022. godine.

– Predlažemo Gradskom vijeću Grada Dubrovnika da se dipl. ekonomist, gosp. Vlaho Kljunak, izabere za novog ravnatelja Folklornog ansambla Linđo. Nakon razmatranja potrebne i u roku dostavljene dokumentacije, pregleda životopisa, uvida u stručnu spremu i dosadašnje radno iskustvo, te upoznavanja s predloženim Programom rada Ustanove Upravno vijeće smatra da gosp. Vlaho Kljunak ima potrebne reference za preuzimanje dužnosti ravnatelja FA Linđo u idućem četverogodišnjem razdoblju – istaknuli su iz UV našeg ansambla, ističući kako su, uz njih, Program rada podržali i stručni plesni i glazbeni voditelji i korepetitori Ansambla, kao i zaposlenici Linđa.

– Nadamo se da će Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, koje donosi konačnu odluku o izboru čelnika gradskih ustanova u kulturi, na svojoj predstojećoj sjednici uvažiti prijedlog da se gosp. Vlaho Kljunak izabere za novog ravnatelja Folklornog ansambla Linđo – ističu iz Upravnog vijeća FA Linđo.

Pročitajte još

KONCERTI U UMJETNIČKOJ ŠKOLI Podržite mlade klavirske nade!

Dulist

POTICANJE DJECE NA ČITANJE Radionice za odgojitelje, roditelje i knjižničare

Dulist

[FOTO] TEA PEROVIĆ PREDSTAVILA KNJIGU Snaga vjere, ljubavi i brige majke za svoje kćeri