DuList PROMOUrednički izbor

AUTO RAGUSA Kompletna usluga za vašeg limenog ljubimca

AUTO RAGUSA Kompletna usluga za vašeg limenog ljubimca

Tvrtka Auto Ragusa smještena na kružnom toku u Gružu svoje poslovanje temelji na dugoj tradiciji poslovanja tvrtke M&CO Dubrovnik čiji je nasljednik. Pored osnovne djelatnosti održavanja i servisa vozila ovlašteni je serviser Citroen i Peugeot vozila.

Trebate odraditi servis vašeg automobila?
Auto Ragusa nudi kompetnu uslugu servisa koja započinje preuzimanjem vozila od klijenta pri čemu se klijentu po potrebi predaje zamjensko vozilo. Vozilo se odvozi u ovlašteni servis gdje se odrađuju svi mehaničarski poslovi prema unaprijed dogovorenoj ponudi. Po završetku radova klijentu se vozilo isporučuje na dogovorenu adresu.

Ukoliko vašem limenom ljubimcu ističe registracija Auto Ragusa se može pobrinuti za komplatan proces. U dogovoru s klijentom preuzima se vozilo, a zatim i priprema za tehnički kompletnim pregledom svih segmenata. U dogovoru s klijentom, vozilo se odvozi na tehnički pregled. Uz tehnički, potrebno je produžiti postojeću policu osiguranja ili dogovoriti novu što je također moguće u uredima Auto Raguse gdje se može birati između nekoliko osiguravajućih kuća kao što su Adriatic osiguranje, Euroherc te Hok osiguranje.

Do 31.12. Auto Ragusa ima posebne akcije za sva vozila: Na sve djelove osigurava 15 posto, dok na radne sate osigurava 10 posto popusta.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za usluge koje Auto Ragusa nudi, želite se naručiti za servis ili želite zatražiti ponudu za servis Vašeg vozila, nazovite 418 509 ili jednostavno zatražite termin putem web stranice.

AUTO RAGUSA Kompletna usluga za vašeg limenog ljubimca

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist