DuList PROMO

AUTO RAGUSA Kompletna usluga za vašeg limenog ljubimca

Tvrtka Auto Ragusa smještena na kružnom toku u Gružu svoje poslovanje temelji na dugoj tradiciji poslovanja tvrtke M&CO Dubrovnik čiji je nasljednik. Pored osnovne djelatnosti održavanja i servisa vozila ovlašteni je serviser Citroen i Peugeot vozila.

Trebate odraditi servis vašeg automobila?
Auto Ragusa nudi kompetnu uslugu servisa koja započinje preuzimanjem vozila od klijenta pri čemu se klijentu po potrebi predaje zamjensko vozilo. Vozilo se odvozi u ovlašteni servis gdje se odrađuju svi mehaničarski poslovi prema unaprijed dogovorenoj ponudi. Po završetku radova klijentu se vozilo isporučuje na dogovorenu adresu.

Ukoliko vašem limenom ljubimcu ističe registracija Auto Ragusa se može pobrinuti za komplatan proces. U dogovoru s klijentom preuzima se vozilo, a zatim i priprema za tehnički kompletnim pregledom svih segmenata. U dogovoru s klijentom, vozilo se odvozi na tehnički pregled. Uz tehnički, potrebno je produžiti postojeću policu osiguranja ili dogovoriti novu što je također moguće u uredima Auto Raguse gdje se može birati između nekoliko osiguravajućih kuća kao što su Adriatic osiguranje, Euroherc te Hok osiguranje.

Do 31.12. Auto Ragusa ima posebne akcije za sva vozila: Na sve djelove osigurava 15 posto, dok na radne sate osigurava 10 posto popusta.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za usluge koje Auto Ragusa nudi, želite se naručiti za servis ili želite zatražiti ponudu za servis Vašeg vozila, nazovite 418 509 ili jednostavno zatražite termin putem web stranice.

Pročitajte još

Zalog zlata sve je popularniji zbog ove tri prednosti

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Ana Haklička: U Chicagu živim svoj san. To je grad u kojem vidim budućnost

Maria Prkut

Nevjerojatna medicinska povijest: U Dubrovniku je 1847. izvedena prva anestezija!

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija