Aktualno

Asistent prijavio Žužula DORH-u

Predsjednik Dubrovnik Iternational Universityja (DIU) i bivši ministar vanjskih poslova Miomir Žužul na meti je optužbi za rad na crno, a prema pisanju Indexa izgleda da je zaradio i kaznenu prijavu.

Naime, Žužula je Državnom odvjetništvu prijavio asistent DIU-a Ivo Capurso, čiju priču donosi spomenuti hrvatski portal, a uz rad na crno optužbe idu i u smjeru neisplata plaća asistentima i predavačima u zadnjih šest mjeseci.

Capurso je pred vršiteljem dužnosti općinskog državnog odvjetnika optužio Žužula da je od veljače do lipnja ove godine na privatnom Sveučilištu radio na crno uz neprestana obećanja kako će dobiti ugovor o radu, piše Index, dodajući kako je ugovor napokon i dobio u lipnju, ali do danas mu nije isplaćena niti jedna plaća.

Isti problem po tvrdnjama Capursa ima još najmanje osam njegovih kolega. Sa Žužulovog privatnog Sveučilišta opovporgavaju informacije kako se tako radi na crno, a jednako tako, donosi Index, nisu upoznati s činjenicom da su pod istragom Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku.

Capursovu priču, ali i izjavu s DIU-a pročitajte ovdje.
 

Pročitajte još

WhatsApp od 1.11. neće raditi na nekim mobitelima

Dulist

PREDSJEDNIK JE SREĆKO MUSIĆ Osnovana županijska podružnica Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata

Dulist

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija