Županija

AGROTURIZAM KONAVLE Pješačka tura ove nedjelje na području Čilipa

AGROTURIZAM KONAVLE Pjesacka tura ove nedjelje na podrucju Cilipa 1

Agroturizam Konavle organizira vođenu pješačku turu po Konavlima na području Čilipa u nedjelju, 4. lipnja. Okupljanje sudionika je ispred Seoske kuće Čilipi obitelji Novaković, Čilipi u 15 i 30 sati.
Nakon dobrodošlice domaćina kreće se kružnom stazom koja vodi pokraj gospodarskih i ladanjskih objekata iz vremena Dubrovačke republike. Dužina staze je osam kilometara,a očekuje se da će pješačenje sa zaustavljanjima, pričama i osvježenjima trajati do 19 sati.
Staze i puteljci su pretežito makadamski, djelom asfaltni bez većih uspona, ali se zbog dužine preporučuje sudionicima da nose prikladnu sportsku odjeću i obuću te kapu i vodu. Sudjelovanje na ovoj turi je besplatno za sve sudionike.
Također, mole se svi oni koji dolaze automobilima da koriste novi parking Seoske kuće koji se nalazi s južne strane gospodarstva. Lokacija parkinga prikazana je u fotografijama u galeriji. Crvenom je označena cesta od skretanja nakon aerodroma za Popovića i Molunat do mjesto parkinga. Žutim krugom označeno je mjesto na kojem će prije početka ture biti osoba za informacije.
Za dodatne informacije možete kontaktirati broj 095 124 6333.
Podsjetimo, vođene pješačke ture organiziraju se u okviru projekta ‘Konavle hike’ kao nastavak ovogodišnjih aktivnosti manifestacije ‘Proljeće u Konavlima’. Tijekom proljetnih aktivnosti Udruge Agroturizma Konavle organiziralo se čišćenje područja budućeg ‘Konavoskog eko parka’ dok će se u narednom razdoblju organizirati događaji ‘Konavle pod zvijezdama’ i ‘Piknik park’.
Foto: Agroturizam Konavle

Pročitajte još

MOŽE SE! Ploče plaćaju autobus svojim učenicima i tijekom ljeta

Dulist

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist