Zanimljivosti

ACMT: Prijavi se na natječaj za stipendiju!

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) i 24 sata dodjeljuju pet stipendija za studiranje na Američkom koledžu.

Prva stipendija iznosi 11.200,00 €, a ostale četiri pojedinačno iznose po 5.600,00 €. Na natječaj se mogu prijaviti učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac koji se nalazi na linku: RIT/ACMT & 24 sata prijava. Prijave se zaprimaju do 2. lipnja. Stipendije su iskoristive za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, u akademsku godinu 2012/2013, za preddiplomske studije: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Iznos ostvarene stipendije dijeli se na sve četiri godine studiranja.

Stručni studij Informacijske tehnologije

Četverogodišnji stručni studij Informacijske tehnologije, koji se izvodi na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju, u Dubrovniku i u Zagrebu, nudi specijalizaciju u najperspektivnijoj branši današnjice. Program je kombinacija informatičkih i upravljačkih znanja. Predavanja se održavanju na engleskom jeziku, u predavaonicama opremljenim najsuvremenijom informatičkom opremom, uključujući i najinovativnije Apple iMac kompjutore.

Potpuna orijentacija na praksu
Studije je usredotočen na operativno i praktično osposobljavanje studenata. Praksa se stječe za vrijeme predavanja i tijekom 1.200 sati obvezne stručne prakse.

Dvije diplome
Po završetku studija studentima se dodjeljuju dvije diplome, američka odobrena od New York Middle States Association of Colleges and Schools i hrvatska diploma, usklađena s bolonjskim procesom.

Standardi usklađeni s uglednim američkim sveučilištem
Nastavni program i standardi studija u potpunosti su usklađeni s visokim standardima matične institucije RIT/ACMT-a, Rochester Institute of Technology, jednog od najuglednijih sveučilišta u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Međunarodne akreditacije
Program je u potpunosti akreditiran u Sjedinjenim Američkim Državama od organizacija The Middle New York Middle States Association of Colleges and Schools te od The Middle States Commission on Higher Education. Osim toga, dodijeljena mu je i akreditacija od ugledne organizacije za akreditiranje informatičkih i tehnoloških obrazovnih ustanova ABET, The Accreditation Board for Engineering and Technology.

Studenti spremni za uspjeh u karijeri
Potražnja za IT stručnjacima u stalnom je porastu, u Hrvatskoj, i u cijeloj Europi. Trenutačna potreba za IT stručnjacima premašuje broj dostupnih profesionalaca, što znači da IT diplomante očekuju odlične poslovne prilike u Hrvatskoj, ali i puno šire. Raspon područja zaposlenja poprilično je širok od administriranja weba (web master), razvoja sadržaja, administriranja sistema i mreža, upravljanja tehničkom podrškom, do tehničke podrške marketingu, financijama i prodaji.

Želiš li postati informatički stručnjak koji informacijske tehnologije prilagođava krajnjem korisniku i osigurava podršku za ostvarivanje poslovnih ciljeva tvrtke, prijavi se na natječaj za stipendiju RIT/ACMT & 24 sata prijava i naznači da se prijavljuješ za smjer Informacijske tehnologije.
Za više informacija obratite se Odjelu za upise na telefon: +385 (0)1 643 9100 / (0)20 433 000 ili na email prijave@acmt.hr.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

BOGAT I RAZNOLIK PROGRAM Završio je deseti Festival znanosti

Dulist

T POD DEMO Dubrovački tim osmislio uređaj za čišćenje mora

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Otvorena Zračna luka Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija