Županija

13. Mirisa Božića ipak će se održati, ali u prilagođenom izdanju

Ovogodišnjih, 13. Mirisa Božića ove godine će se ipak održati, ali u prilagođenom izdanju i poštujući sve propisane epidemiološke mjere.

Kao i ranijih godina predstavnici udruge Agroturizam Konavle župana Nikolu Dobroslavića su izvijestili o svim projektima i aktivnostima koje je udruga organizirala tijekom ove, 2020. godine. Tako su istaknuti projekti Gusti od Kobasica, 5.com neformalno, Novi recepti za babinu kuhinju, Proljeće u Konavlima, Konavle hike, Trganje i upravo završena humanitarna aukcija likovnih radova Agroturizam za Jelin korak.

– Ova godina je specifična, zahtjevna i predstavlja izazov za sve nas. Stoga je važno da se svi poslovni subjekti nastoje prilagoditi datim okolnostima, u nadi da ćemo se što prije vratiti u normalni režim funkcioniranja i poslovanja. Ovo vrijedi i za udruge koje su ove godine morale reducirati i prilagoditi svoje programe, a i dalje funkcionirati. Udruga Agroturizam Konavle je upravo takva udruga koja je proteklu godinu kontinuirano radila i provodila svoje projekte što treba pohvaliti – istaknuo je župan Dobroslavić.

Pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo i more Ivo Klaić istaknuo je kako projekti udruge doprinose razvoju ruralnog turizma u županiji čime se potiču poduzetnici da realiziraju poslovne projekte u segmentu poljoprivrede i turizma što je važno za ukupni ruralni razvoj koji na različite načine i različitim mjerama podupire i Dubrovačko-neretvanska županija.

Pročitajte još

U županiji nabavljaju dodatnu opremu za intervencije kod iznenadnih onečišćenja mora

Dulist

Izmijenjena trasa Libertasovog autobusa u Moluntu zbog izvođenja radova

Dulist

ZBOG ŽALBE Zaustavljen i drugi natječaj za Lučino razdolje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija