Aktualno

Županijska turistička zajednica se predstavila u Pragu

Županijska turistička zajednica se predstavila u Pragu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije i Croatia Airlines, u suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Pragu su u srijedu u glavnom gradu Češke održali zajedničko predstavljanje češkim turističkim agentima. Na prezentaciji je sudjelovalo 50 agenata, koje smo upoznali sa cjelokupnom ponudom Dubrovačko-neretvanske županije.

Na prezentaciji je predstavljen ljetni red letenja Croatia Airlinesa u 2023. godini u sklopu kojeg se uvodi nova sezonska linija Prag – Dubrovnik, a let je planiran četvrtkom u razdoblju od 18. svibnja do sredine listopada 2023. godine.

Organizirana je i nagradna igra u kojoj je Croatia Airlines podijelila 2 povratne avio karte, a Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je nagrađenom gospodinu Petru Vorišeku iz agencije Eso Travel uručila voucher za 6 noćenja za 2 osobe u jednom od dubrovačkih hotela. U 2022. godini Dubrovačko-neretvansku županiju je posjetilo 37.570 turista iz Češke, a ostvarili su 289.000 noćenja i nalaze se na 9. mjestu po broju ostvarenih noćenja.

Pročitajte još

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo