Aktualno

Županija bilježi porast noćenja s domaćeg tržišta te Poljske i Slovenije

Tijekom listopada 2022. godine na području Dubrovačko-neretvanske županije ostvareno je 129.374 dolazaka i 452.488 noćenja. U usporedbi s istim razdobljem 2021. godine ostvareno je 28 posto više dolazaka i 13 posto više noćenja, javljaju iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Najviše noćenja ostvarili su gosti iz Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država, Hrvatske, Francuske, Irske i Finske

Od početka godine do kraja listopada ostvareno je 7.611.534 noćenja. U usporedbi s istim razdobljem 2021. godine ostvareno je 46 posto više noćenja. Najviše noćenja od siječnja do kraja listopada ostvarili su turisti iz Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Poljske, Hrvatske, Francuske i Sjedinjenih Američkih Država.

Od siječnja do kraja listopada ostvareno je 77 posto dolazaka i 87 posto noćenja u usporedbi s 2019. godinom. Porast noćenja ostvaren je s domaćeg tržišta te Poljske i Slovenije, dok je iz Ujedinjenog Kraljevstva ostvareno 82 posto, iz Njemačke 89 posto, Francuske 89 posto i Sjedinjenih Američkih Država 81 posto noćenja.

Pročitajte još

FOTO Franković upalio prvu adventsku svijeću

Dulist

‘SRCE K’O KUĆA’ Paula i Đelo Jr. Jusić napravili dokumentarac o pripadnicima ONB-a

Dulist

GRAD SE ‘ISPRSIO’ Gotovo milijun i pol kuna za Graša i osam koncerata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija