Županija

ŽUPAN UZ POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE Budite veseli, sretni, razigrani i znatiželjni

ŽUPAN UZ POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE Budite veseli, sretni, razigrani i znatiželjni

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku svim učenicima, roditeljima i učiteljima povodom početka nove školske godine.

Dragi učenici i učitelji, poštovani roditelji!

Čestitam vam početak nove školske godine u kojoj je prvo školsko zvono za sve vas označilo nove izazove, nova prijateljstva, nova znanja i nove radosti.
U ovu novu akademsku godinu svi ulazimo puni optimizma i nade da će nedaće koje nam prouzrokuje pandemija koronavirusa u skoro vrijeme postati prošlost i da će se život vratiti u ‘staro normalno’. To se naravno odnosi i na sve vas kojima je sada mjesto u školskim klupama u interakciji s vršnjacima i učiteljima kako bi na najbolji mogući način mogli upiti obilje znanja koje vam oni prenose.
Poštovani roditelji hvala Vam na dosadašnjem strpljenju i trudu koji ste i vi uložili tijekom minulog razdoblja, a uz što veću stopu procijepljenosti uvjeren sam da više neće biti potrebne restriktivne mjere kao što su bile u prošloj godini.
Cijenjeni učitelji, za vama i pred vama je opet najljepši i najteži mogući zadatak – oblikovanje mladih umova u buduće vrijedne članove društva. U potpunosti sam uvjeren da ćete doseći razinu zadatka kao što ste to i do sada činili.
A vi djeco, bilo da ste tek sjeli u školske klupe ili nastavljate školovanje u višem razredu budite obzirni jedni prema drugima, prema učiteljima i roditeljima. Budite veseli, sretni, razigrani i znatiželjni.

Vaš župan

Nikola Dobroslavić

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist