Županija

Prijavite se na radionicu u sklopu priprema za otvaranje nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu

U sklopu priprema za osnivanje nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu (FLAG), Razvojna agencija DUNEA organizira radionicu na kojoj će se predstaviti osnovne informacije o FLAG-u, aktivnosti vezane uz formiranje novog FLAG-a, te obveze i ciljevi članstva.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 6. rujna 2021., s početkom u 10 sati, u prostorijama Studentskog doma, ulica Marka Marojice 2 u Dubrovniku. Radionicu će voditi Mato Oberan, predsjednik Ceha za ribarstvo i marikulturu i voditelj FLAG-a Južni Jadran, uz prisustvo predstavnika Regionalne agencije DUNEA.

Lokalna akcijska skupina u ribarstvu (eng. Fisheries Local Action Group) FLAG je partnerstvo predstavnika gospodarskog sektora ribarstva, civilnog i javnog sektora osnovano s namjerom izrade i provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu (LRSR) svog područja i lakšeg povlačenja sredstava iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Najvažnija zadaća FLAG-a uključuje izradu i provedbu Lokalne razvojne strategije, te poticanje lokalnog stanovništva na predlaganje, izradu i provedbu razvojnih projekata.

Pročitajte još

Punkt za cijepljenje u srijedu i četvrtak u Gospinom polju

Dulist

‘Oče biskupe, dobro nam došli!’

Dulist

Novih je 383 slučaja, preminuo muškarac, izliječene 423 osobe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija