Županija

Prijavite se na radionicu u sklopu priprema za otvaranje nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu

Prijavite se na radionicu u sklopu priprema za otvaranje nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu

U sklopu priprema za osnivanje nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu (FLAG), Razvojna agencija DUNEA organizira radionicu na kojoj će se predstaviti osnovne informacije o FLAG-u, aktivnosti vezane uz formiranje novog FLAG-a, te obveze i ciljevi članstva.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 6. rujna 2021., s početkom u 10 sati, u prostorijama Studentskog doma, ulica Marka Marojice 2 u Dubrovniku. Radionicu će voditi Mato Oberan, predsjednik Ceha za ribarstvo i marikulturu i voditelj FLAG-a Južni Jadran, uz prisustvo predstavnika Regionalne agencije DUNEA.

Lokalna akcijska skupina u ribarstvu (eng. Fisheries Local Action Group) FLAG je partnerstvo predstavnika gospodarskog sektora ribarstva, civilnog i javnog sektora osnovano s namjerom izrade i provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu (LRSR) svog područja i lakšeg povlačenja sredstava iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Najvažnija zadaća FLAG-a uključuje izradu i provedbu Lokalne razvojne strategije, te poticanje lokalnog stanovništva na predlaganje, izradu i provedbu razvojnih projekata.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist