Županija

Prijavite se na radionicu u sklopu priprema za otvaranje nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu

U sklopu priprema za osnivanje nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu (FLAG), Razvojna agencija DUNEA organizira radionicu na kojoj će se predstaviti osnovne informacije o FLAG-u, aktivnosti vezane uz formiranje novog FLAG-a, te obveze i ciljevi članstva.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 6. rujna 2021., s početkom u 10 sati, u prostorijama Studentskog doma, ulica Marka Marojice 2 u Dubrovniku. Radionicu će voditi Mato Oberan, predsjednik Ceha za ribarstvo i marikulturu i voditelj FLAG-a Južni Jadran, uz prisustvo predstavnika Regionalne agencije DUNEA.

Lokalna akcijska skupina u ribarstvu (eng. Fisheries Local Action Group) FLAG je partnerstvo predstavnika gospodarskog sektora ribarstva, civilnog i javnog sektora osnovano s namjerom izrade i provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu (LRSR) svog područja i lakšeg povlačenja sredstava iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Najvažnija zadaća FLAG-a uključuje izradu i provedbu Lokalne razvojne strategije, te poticanje lokalnog stanovništva na predlaganje, izradu i provedbu razvojnih projekata.

Pročitajte još

Pelješkim mostom do sada prošlo više od 230 tisuća vozila

Dulist

ŽUPAN: Vatrogasci su i noćas obranili Slano od vatrene stihije. Čestitam im i zahvaljujem!

Dulist

[ŽUPAN VATROGASCIMA] Hvala za odličan posao!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija