Aktualno

Župan Rusković savjetnica župana

Župan Rusković savjetnica župana

Pave Župan Rusković, bivša ministrica turizma i savjetnica gradonačelnika Vlahušića, imenovana je savjetnicom predsjednika Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, u ovom slučaju župana Nikole Dobroslavića.

Odlučilo je tako Turističko vijeće županijske TZ. Kako je istaknuo direktor TZ-a Županije Vladimir Bakić ugovor je potpisan na 7 mjesec počevši od 11. lipnja ove godine.

Bakić također ističe kako su savjetničke usluge precizirane u području Strategije razvoja turizma. U skladu s time se definira i upravljanje destinacijom, a savjetovanje će ići i u smjeru aktivnosti produljenja turističke sezone, te u aktivnostima na poboljšanju turističke ponude i uvođenju novih turističkih proizvoda. Upravo su to četiri područja na kojima će se temeljiti savjetničke usluge. Na pitanje znači li definiranje upravljanja destinacije ujedno i osnivanje Destinacijskog menadžmenta po uzoru na tijelo koje postoji na razini grada Dubrovnika, Bakić naglašava kako sve ovisi o tome što će Pave Župan Rusković savjetovati. Zapravo, nije unaprijed definirano što će se trebati izvoditi. Javljat će se razni prijedlozi i upute, o kojima će se adekvatno raspravljati. Usluge savjetovanja su precizirane, a vidjet će se koja će konkretno rješenja iz toga proizaći.
Pave Župan Rusković će kao županova savjetnica dobivati honorar u iznosu od 8 tisuća kuna neto.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist