Aktualno

Šabadin: Pokupit ću otpad iz kuće u Hebrangovoj

Komunalnim problemima u našem Gradu, čini se nema kraja. Naši građani prepoznali su akciju duLista, te nam svakodnevno šalju mailove i kontaktiraju nas kako bi zajedno riješili komunalne probleme.

Nedavno smo zaprimili pritužbe naših građana na stanje u kući  na adresi Andrije Hebranga 84, koja je doznajemo u vlasništvu poznatog gradskog brica Jaka Šabadina. Naime, u prizemlju te nedovršene kuće, nalazi se odlagalište smeća koje je doneseno vjetrom i životinjama. Zbog navedenog se iz prizemlja spomenute kuće širi neugodan miris, a pojavili su se i miševi. Usto, prizemlje te kuće je mjesto okupljanja mladih koji tu tulumare i ometaju okolne stanare – potužio nam se sugrađanin.

Na naš upit hoće li i na koji način Grad Dubrovnik intervenirati kako bi se riješio spomenuti problem, dobili smo slijedeći odgovor:

– Za problem u Ulici Andrije Hebranga 85 očekujemo očitovanje komunalnih redara po izlasku na teren. Ukoliko se potvrde navodi iz pritužbi, vlasnicima će se naložiti čišćenje terena i osiguravanje od daljnjeg neovlaštenog korištenja, ili će se isto izvesti o njihovom trošku. Na ovaj način je primjerice riješen komunalni problem u napuštenoj zgradi na izvoru Omble – istiću iz gradske uprave.

No, možda će sam vlasnik navedene kuće Jako Šabadin, ukloniti otpad i dovesti gradilište u primjereno stanje i prije nego sami komunalni redari izađu na teren.

– To će se očistiti, ne treba dizat buku. Uklonit ćemo smeće već sutra (u srijedu) – istaknuo je vlasnik objekta Jako Šabadin..

PIŠITE NAM
Svima onima koji su nas do sada kontaktirali, zahvaljujemo, a ostalima poručujemo da ukoliko imaju sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je dijelu Dubrovnika riječ, neka nam slobodno pišu na info@dulist.hr ili se jave na broj telefona 020/ 350 – 670. Rado ćemo Vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.


Pročitajte još

[FOTO] Tradicionalni tratamenat u čast sv. Vlahu!

Dulist

Festu popratili i Željka Markić i Zlatko Hasanbegović

Dulist

GRADONAČELNIK UZ FESTU SV. VLAHA Moćni zagovor našega parca neka uvijek bdije nad nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija