Županija

ŽUPAN POTRATAO DUBROVAČKE NOVINARE ‘Mislim da ste svoj posao radili dobro. U novu godinu uđimo s optimizmom’

Župan Nikola Dobroslavić potratao je ovog četvrtka dubrovačke novinare, a uz božićne i novogodišnje blagdane. Iako bi obično u ovojprigodi bio organiziran svečani ručak, župan je istaknuo kako su ipak, s obzirom na okolnosti vezane za pandemiju, njegovi suradnici došli na ideju prigodnog druženja.

-Ističe nam i ova godina. Bila nam je zahtjevna, složena i teška, međutim, možemo reći da je uspješno okončana. Mislim da smo držali Covid krizu pod kontrolom, da su se naši zdravstveni djelatnici iskazali i svi uključeni u borbu protiv Covida. Nažalost s cijepljenjem sam jako razočaran. Pokazali smo da smo bliže ostatku Balkana nego  Europi. Vjerovali smo da smo u svemu blizu Europe, u mnogim stvarima jesmo, ali po cijepljenju nismo. Nevjerojatna je ta zagriženost određenih političkih aktera pa i antivaksera. Nadam se da će to cijepljenje ipak biti još bolje nego što jest. U odnosu na hrvatski prosjek nismo tako loši – rekao je župan i dodao kako su popitanju projekata u županiji odradili dobru godinu te nijedan nije zaustavljen.

-Pelješki most je spojen, a dogodine ćemo se preko njega voziti. To je veliko postignuće kojeg vjerojatno ni sami nismo svjesni – rekao je župan Dobroslavić te je zahvalio medijima na praćenju rada županije.

-Mislim da mediji dobro prate i s kritičkim odmakom promatraju ovo što se događa, a to je jako bitno za demokraciju.  Uvjeren sam da smo i mi dio našeg posla radili dobro po meni ste i vi odradili svoj dio posla dobro, koliko je na meni da ocjenjujem. Mislim da možemo s relativnim zadovoljstvom gledati na proteklu godinu i ući u novu s optimizmom iščekujući novu turističku sezonu, a onda će nam i druge stvari s time doći. Vratit će nam se život u normalu pod uvjetom da korona kriza bude pod kontrolom, a za to trebamo i dalje promovirati cijepljenje – zaključio je župan Nikola Dobroslavić.

 

Pročitajte još

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Sutra će doći do izmjena na Libertasovoj liniji 25

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija