Županija

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ Za uspješnu turističku sezonu nužna je dobra je procijepljenost

Procijepljenost odrasle populacije u Dubrovačko-neretvanskoj županiji je preko 40 posto. Rečeno je to na sastanku župana Nikole Dobroslavića i zamjenika mu Joška Cebala s ravnateljima zdravstvenih ustanova i institucija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.
Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjem radu zdravstvenih ustanova, nastavku daljnje suradnje i problemima s kojima se susreću ravnatelji u vođenju ustanova. Župan Dobroslavić je naglasio važnost procijepljenosti stanovništva Županije, osobito zdravstvenih djelatnika, naglašavajući kako je pandemija u protekloj godini znatno utjecala na gospodarstvo, osobito turizam kao najrazvijeniju granu.
-Kako bismo uspjeli ovu sezonu kvalitetno odraditi bitno je da u županiji imamo što veću procijepljenost – istaknuo je župan.
Sudionici sastanka su suglasni kako je nužno utjecati prvenstveno na zdravstvene djelatnike koji su najbolji primjer važnosti cijepljenja, kako bismo zajedno doprinijeli očuvanju zdravlja, života, ali i što bržem gospodarskom oporavku u županiji!
Župan se ovom prilikom zahvalio svim djelatnicima u zdravstvu na njihovom predanom radu, naročito u posebno teškim uvjetima pandemije koronavirusa. Na sastanku se razgovaralo i o više tekućih i budućih projekata u zdravstvu pri čemu je poseban naglasak stavljen na skori završetak radova na Dnevnoj bolnici u Metkoviću kao i na vrijedan projekt Energetske obnove OB Dubrovnik.

Pročitajte još

Lasić: Komunalna naknada plaća se svugdje u svijetu pa i na područjima uz zračne luke

Dulist

Zlatna Petrunjela Pavić kod načelnika Nardellija

Dulist

Otvorena druga međunarodna znanstvena konferencija Naše more 2021.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija