Županija

Župan Dobroslavić primio judašicu Ivu Oberan povodom njenih nedavnih uspjeha

Župan Dobroslavić primio judašicu Ivu Oberan povodom njenih nedavnih uspjeha

Iva Oberan, seniorska prvakinja Hrvatske, osvajačica je zlatne medalje na Svjetskom kupu u Zagrebu i brončane na Svjetskom kupu u Pragu. Tim povodom župan Nikola Dobroslavić, savjetnica župana Žaklina Marević i pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić Račić primili su Oberan u Ranjinu, a prijemu je prisustvovao i Ivin otac, ujedno trener, Ivan Oberan.

Uspjesi su to koje je naša uspješna judašica nanizala u prvoj polovici ove godine i tako nastavila niz izvanrednih rezultata koje bilježi već godinama.

– Iva, čestitam ti na ovim izvanrednim uspjesima, ali i na svim dosadašnjim izvanrednim rezultatima. Hvala ti na trudu i radu, jer uz talent koji je jedna pretpostavka potrebno je i puno truda i rada i stručnog vođenja – rekao je župan. Istaknuo je i kako Iva ima potporu Županijske zajednice sportova, Županije i svih koji trebaju brinuti o našim sporatašima i kako smo svi ponosni na njezine uspjehe te se veselimo novim uspjesima kojih će zasigurno biti.

Iva Oberan zahvalila je na prijemu i čestitkama, istaknuvši kako je veliki uspjeh postati seniorska prvakinja Hrvatske, ali kako je ipak najviše veseli pobjeda na Svjetskom kupu u Zagrebu, koja joj je najveći uspjeh u karijeri. Kazala je potom i što je čeka u predstojećem razdoblju.

– Sutra idem na pripreme reprezentacije u Delnice, za dva tjedna putujem u Orenburg u Rusiju na seniorski Europski kup i onda u rujnu kreću daljnji turniri. Sve je to priprema za Europsko prvenstvo do 23 godine koje se studenom održava u Budimpešti – rekla je Iva Oberan.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist