Županija

Razmišljate pokrenuti nešto svoje? Županijski Centar za poduzetništvo ima rješenje

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja dugogodišnju suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje kroz održavanje online radionica na temu “Pokreni svoj posao”. Održana je prva radionica, a sljedeća je najavljena za 2. veljače 2022. u 10 sati.

Radionice su namijenjene budućim poduzetnicima koji planiraju ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Centar polaznike informira o procesu pokretanja poslovanja, razlikama među pojedinim pravnim oblicima poslovanja te o pogodnostima i kreditnim linijama dostupnima poduzetnicima.

Nakon pokretanja poslovanja, poduzetnici u Centru dobivaju informacije potrebne za razvoj poslovanja i informacije o nizu besplatnih edukacija koje su im dostupne kako bi unaprijedili svoja znanja i poslovanje učinili što uspješnijim.

Spomenutu suradnju, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije i HZZ – Područni ured u Dubrovniku, pokrenuli su još davne 2009., a suradnja je nastavljena i u pandemijskim godinama što potvrđuje predanost partnera u poticanju i razvoju poduzetništva.

Pročitajte još

Županija osigurala 1,8 milijuna kuna za stanarine, specijalizacije i edukacije zdravstvenih radnika

Dulist

Učenici OŠ Orebić posjetili Županiju, na dar dobili knjige

Dulist

Čelnici vukovarske bolnice i Doma zdravlja na prijemu kod župana Dobroslavića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija