Županija

Razmišljate pokrenuti nešto svoje? Županijski Centar za poduzetništvo ima rješenje

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja dugogodišnju suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje kroz održavanje online radionica na temu “Pokreni svoj posao”. Održana je prva radionica, a sljedeća je najavljena za 2. veljače 2022. u 10 sati.

Radionice su namijenjene budućim poduzetnicima koji planiraju ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Centar polaznike informira o procesu pokretanja poslovanja, razlikama među pojedinim pravnim oblicima poslovanja te o pogodnostima i kreditnim linijama dostupnima poduzetnicima.

Nakon pokretanja poslovanja, poduzetnici u Centru dobivaju informacije potrebne za razvoj poslovanja i informacije o nizu besplatnih edukacija koje su im dostupne kako bi unaprijedili svoja znanja i poslovanje učinili što uspješnijim.

Spomenutu suradnju, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije i HZZ – Područni ured u Dubrovniku, pokrenuli su još davne 2009., a suradnja je nastavljena i u pandemijskim godinama što potvrđuje predanost partnera u poticanju i razvoju poduzetništva.

Pročitajte još

Agroturizam Konavle nastavlja s projektom ‘Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma’

Dulist

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija