Županija

ŽUPA DUBROVAČKA Javno izlaganje o Prostornom planu Općine bit će moguće pratiti i online!

ŽUPA DUBROVAČKA Javno izlaganje o Prostornom planu Općine bit će moguće pratiti i online!

Javno izlaganje o u postupku Javne rasprave o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Župa dubrovačka održat će se ovog petka, 5. studenoga, s početkom u 12 sati u prostorijama Općine Župa dubrovačka.

Zbog epidemioloških mjera, broj sudionika Javnog izlaganja u prostorijama Općine Župa dubrovačka je nažalost ograničen. Iz tog razloga će Javno izlaganje biti prenošeno uživo putem poveznice (linka) koja će biti objavljena na mrežnoj stranici (web stranici) Općine Župa dubrovačka (www.zupa-dubrovacka.hr), javljaju iz Općine.

Osim uobičajenog načina iznošenja mišljenja, prijedloga, primjedbi i upita, tijekom Javnog izlaganja, pitanja će se moći postavljati slanjem elektroničke pošte (e-mail) na email: opcina@zupa-dubrovacka.hr te će se na ista odgovarati za vrijeme trajanja Javnog izlaganja.

Zbog epidemioloških mjera, za sudionike Javnog uvida u prostorijama Općine, obavezno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Neopvisno o Javnom izlaganju, mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana mogu se dati dostavljanjem prijedloga i primjedbi u pisanom obliku na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno, 20207 Mlini, do 1. prosinca 2021. godine.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist