DuList IN

Zlatni trofeji za naše plesače iz Zumba Kids i Plesnog studija 3V!

Zlatni trofeji za naše plesače iz Zumba Kids i Plesnog studija 3V!

Ponosni smo na naše plesače iz studija ‘Zumba Kids’ te ‘3V’! I jedni i drugi okitili su se zlatnim trofejima na ‘InterDanceFEST Sarajveo 2017’.

Dubrovački plesni studio 3V bogatiji je za još nekoliko medalja. Na InterDance Festivalu u Sarajevu koji se održavao od 20. do 24. travnja njihovih je 50 juniora i seniora nastupilo u deset kategorija. Osvojili su ukupno pet prvih mjesta, tri druga, jedno treće i jedno četvrto mjesto.

Kategorije u kojima su nastupali su produkcija, lyrical, MTV, modern i open. Nakon brojnih uspjeha na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima, Sarajevo je još jedna potvrda njihovog rada i truda.

Zumba Kidsi iz Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik osvojili su sva četiri prva mjesta u svojoj kategoriji. Zlatni Zumba Kidsi, u dobi od 7 do 14 godina, predstavili su Dubrovnik kao grad plesne izvrsnosti, osvojivši sama zlata u svim svojim natjecateljskim koreografijama.

Zumba Kids Dubrovnik predstavio se s ukupno četiri koreografije, koje je stručni žiri proglasio najboljima u svojoj kategoriji:

Electro Dance – (Grupa/ Children),
Samba Dance – (Grupa/ Juniori),
Footloose Dance – (Formacija/ Children),
Gladiators Dance – (Formacija/ Juniori).

Čestitamo našim uspješnim plesačima!

Pročitajte još

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist