Sport

“Zlatni Orlando” za vikend u Gružu

Plivački klub Jug u subotu i nedjelju organizira 7. Međunarodni plivački miting „Zlatni Orlando“. I ove će godine u Gružu plivati ponajbolje plivačice i plivači regije u mlađim dobnim kategorijama.

PK Jug s ponosom ističe da će na mitingu nastupiti juniorska reprezentacija Hrvatske predvođena Mihaelom Vukićem, europskim juniorskim prvakom, ali i klubovi iz ukupno šest država (Slovenija, Srbija, BiH, Albanija, Kosovo i Hrvatska).

Miting počinje u subotu, 2. lipnja, kvalifikacijama u 9 sati ujutro, a svečano otvaranje je u subotu u 17 sati i 30 minuta uz defile svih sudionika natjecanja. Dvodnevno natjecanje završava u nedjelju prijepodne (10 sati) finalnim utrkama u osam disciplina.
 

KATEGORIJE
A plivači rođeni 1994. -1995., plivačice rođene 1996. -1997.
B plivači rođeni 1996. -1997., plivačice rođene 1998-1999.
C plivači rođeni 1998. i mlađi, plivačice rođene 2000. i mlađe

Nagrade
Prva tri mjesta u svakoj kategoriji i svakoj disciplini bit će nagrađena medaljama.
U kategoriji A nagradit će se najbolji plivač i plivačica novčanom nagradom 400,00 eura s najvećim zbrojem bodova iz tri discipline u tri dijela programa.
U kategoriji B nagradit će se najbolji plivač i plivačica novčanom nagradom 300,00 eura s najvećim zbrojem bodova iz tri discipline u tri dijela programa.
U kategoriji C nagradit će se najbolji plivač i najbolja plivačica sa najvećim zbrojem bodova iz disciplina (50 slobodno, 400 slobodno, 200 mješovito) nagradom sponzora.

Pročitajte još

AMERIČKI NOGOMET Dubrovnik Sharksi slave deveti rođendan!

Dulist

Započeo je sedmi Memorijalni turnir Đuro Miletić

Dulist

PONOVNO ODLAZI Antun Bačić više nije trener Squarea

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija