Sport

“Zlatni Orlando” za vikend u Gružu

"Zlatni Orlando" za vikend u Gružu

Plivački klub Jug u subotu i nedjelju organizira 7. Međunarodni plivački miting „Zlatni Orlando“. I ove će godine u Gružu plivati ponajbolje plivačice i plivači regije u mlađim dobnim kategorijama.

PK Jug s ponosom ističe da će na mitingu nastupiti juniorska reprezentacija Hrvatske predvođena Mihaelom Vukićem, europskim juniorskim prvakom, ali i klubovi iz ukupno šest država (Slovenija, Srbija, BiH, Albanija, Kosovo i Hrvatska).

Miting počinje u subotu, 2. lipnja, kvalifikacijama u 9 sati ujutro, a svečano otvaranje je u subotu u 17 sati i 30 minuta uz defile svih sudionika natjecanja. Dvodnevno natjecanje završava u nedjelju prijepodne (10 sati) finalnim utrkama u osam disciplina.
 

KATEGORIJE
A plivači rođeni 1994. -1995., plivačice rođene 1996. -1997.
B plivači rođeni 1996. -1997., plivačice rođene 1998-1999.
C plivači rođeni 1998. i mlađi, plivačice rođene 2000. i mlađe

Nagrade
Prva tri mjesta u svakoj kategoriji i svakoj disciplini bit će nagrađena medaljama.
U kategoriji A nagradit će se najbolji plivač i plivačica novčanom nagradom 400,00 eura s najvećim zbrojem bodova iz tri discipline u tri dijela programa.
U kategoriji B nagradit će se najbolji plivač i plivačica novčanom nagradom 300,00 eura s najvećim zbrojem bodova iz tri discipline u tri dijela programa.
U kategoriji C nagradit će se najbolji plivač i najbolja plivačica sa najvećim zbrojem bodova iz disciplina (50 slobodno, 400 slobodno, 200 mješovito) nagradom sponzora.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr