Aktualno

Zlatni Joković kod Nardellija

Zlatnog olimpijca Mara Jokovića primili su načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli i zamjenik mu Mirko Maslać.

Maro Joković je, hvale se iz Župe, na Olimpijadi odlično odigrao finale i postigao tri gola, uključujući i dva najvažnija u zadnjoj četvrtini za vodstvo od 7:3, što je značilo potvrdu osvajanja zlatne olimpijske medalje.

Čestitajući mu na uspjehu, načelnik Nardelli izrazio je iznimno zadovoljstvo Marovim zlatnim odličjima, s naglaskom na europsko, svjetsko, te posljednje olimpijsko zlato. Uz želju za ostvarenjem niza novih uspjeha i vrhunskih rezultata, te uspješnom polaganju posljednja dva ispita na fakultetu, načelnik je Maru uručio i prigodan poklon, umjetničku sliku akademske slikarice Antonije Rusković.

Zahvaljujući na poklonu, župski olimpijac obećao je ponovni susret na kojemu će zasigurno prepričavati nove doživljaje s prestižnih sportskih natjecanja.
Za sam kraj, Maro Joković načelniku je poklonio majicu s Olimpijade kao trajnu uspomenu na odličja koja je osvojio na ponos svoje Općine.

Pročitajte još

WhatsApp od 1.11. neće raditi na nekim mobitelima

Dulist

PREDSJEDNIK JE SREĆKO MUSIĆ Osnovana županijska podružnica Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata

Dulist

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija