Aktualno

Žičara od ponedjeljka vozi na Srđ po promotivnim cijenama

Žičara od ponedjeljka vozi na Srđ po promotivnim cijenama

Žičara Dubrovnik nastavlja s radom u ponedjeljak 22. lipnja 2020., javljaju iz tvrtke Excelsa nekretnine. Nastavak rada obilježit će se, navode dalje iz ove tvrtke, posebnim promotivnim cijenama koje će vrijediti kraće razdoblje. Tako se na stranici Dubrovnik Cable Car može vidjeti kako je povratna karta za odraslu osobu 50 kuna, karta u jednom smjeru za odraslu osobu je 30 kuna, djeca od 4 do 12 godina plaćaju 20 kuna za povratnu te 15 kuna za kartu u jednom smjeru. Za djecu do 4 godine vožnja je besplatna.

Za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije, ulaznica za povratnu vožnju žičarom i dalje će biti 15 kuna uz mogućnost da uz odraslu osobu ide i dvoje djece do 12 godina gratis. Ova vrsta ulaznica može se kupiti prije vožnje na blagajni donje postaje žičare uz predočenje osobne iskaznice.

-Kako bi osigurali primjerenu razinu zaštite u uvjetima opasnosti od zaraze virusom COVID-19 uveli smo brojne preventivne mjere. Neke od najvažnijih su značajno smanjivanje broja putnika u kabinama u odnosu na redoviti kapacitet, mjerenje temperature osoblju i putnicima, obvezna zaštitna opreme za osoblje, osigurana besplatna zaštitna oprema za putnike, objekti Donje i Gornje postaje opskrbljeni su brojnim dozatorima dezinficijensa a sve javne površine će se iznimno često čistiti i dezinficirati. Redovito pratimo stanje širenja bolesti izazvane ovim virusom te ćemo zaštitne mjere prilagođavati razvoju situacije – zaključuju iz tvrtke Excelsa nekretnine.

 

Pročitajte još

STRANI MEDIJI PIŠU Plenković jedan od kandidata za predsjednika Europske komisije?

Dulist

U korizmenoj akciji ‘Dodaj u košaricu’ prikupljeno 2780 proizvoda

Dulist

Građani nezadovoljni štandom u Gradu, Franković: ‘I ja sam se u najmanju ruku zgrozio’

Dulist