Aktualno

Žičara od ponedjeljka vozi na Srđ po promotivnim cijenama

zicara7227

Žičara Dubrovnik nastavlja s radom u ponedjeljak 22. lipnja 2020., javljaju iz tvrtke Excelsa nekretnine. Nastavak rada obilježit će se, navode dalje iz ove tvrtke, posebnim promotivnim cijenama koje će vrijediti kraće razdoblje. Tako se na stranici Dubrovnik Cable Car može vidjeti kako je povratna karta za odraslu osobu 50 kuna, karta u jednom smjeru za odraslu osobu je 30 kuna, djeca od 4 do 12 godina plaćaju 20 kuna za povratnu te 15 kuna za kartu u jednom smjeru. Za djecu do 4 godine vožnja je besplatna.

Za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije, ulaznica za povratnu vožnju žičarom i dalje će biti 15 kuna uz mogućnost da uz odraslu osobu ide i dvoje djece do 12 godina gratis. Ova vrsta ulaznica može se kupiti prije vožnje na blagajni donje postaje žičare uz predočenje osobne iskaznice.

-Kako bi osigurali primjerenu razinu zaštite u uvjetima opasnosti od zaraze virusom COVID-19 uveli smo brojne preventivne mjere. Neke od najvažnijih su značajno smanjivanje broja putnika u kabinama u odnosu na redoviti kapacitet, mjerenje temperature osoblju i putnicima, obvezna zaštitna opreme za osoblje, osigurana besplatna zaštitna oprema za putnike, objekti Donje i Gornje postaje opskrbljeni su brojnim dozatorima dezinficijensa a sve javne površine će se iznimno često čistiti i dezinficirati. Redovito pratimo stanje širenja bolesti izazvane ovim virusom te ćemo zaštitne mjere prilagođavati razvoju situacije – zaključuju iz tvrtke Excelsa nekretnine.

 

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist