Kultura

ŽELJKO TUTNJEVIĆ Izložba Lerov Tutanj u Noći kazališta

ŽELJKO TUTNJEVIĆ Izložba Lerov Tutanj u Noći kazališta

Studentski teatar Lero ove će godine, sudjelujući u programu manifestacije Noć kazališta, predstaviti izložbu Lerov Tutanj poznatog dubrovačkog fotografa i svoga dugogodišnjeg člana Željka Tutnjevića u predvorju Kazališta Marina Držića.

Lero svojim predstavama i posebnim projektima sudjeluje od početka u programima Noći kazališta odigravši proteklih godina u Dubrovniku i nekoliko posebnih premijernih naslova kao što su bili: Ljubičasti Stradun Milana Milišića, How-kako? Johna Lennona ili Ponekad negdje Samuela Becketta.

Izložba Lerov Tutanj izbor je od 40-tak fotografija Lerovih predstava koje je snimao Željko Tutnjević u proteklih dvadesetak godina uz nekoliko sačuvanih crno-bijelih fotografija iz davnih Lerovih teatarskih godina i njegovih i Tutnjevićevih. Ovaj Lerov program za Noć kazališta ostvaren je uz potporu Zračne luke Dubrovnik. Izložbu će otvoriti predsjednica Studentskog teatra Lero Katja Bakija a u prigodnom kratkom program nastupit će članice Lerove glumačke družine. Izložba fotografija Lerovih predstava u objektivu Željka Tutnjevića Lerov Tutanj bit će otvorena u subotu 17. studenog 2018. u 18.30 sati u predvorju Kazališta Marina Držića.

Pročitajte još

‘JELA MOJE BABE’ Umjetnica Andrea Vukoja Prce vodit će dječju likovnu radionicu

Dulist

VELIKI MALI ČUVARI PRIRODE Izložba o pčelama u Ljetnikovcu Bunić-Kaboga

Dulist

VEČERAS Predstavljanje knjige o dubrovačkom biskupu Josipu Mariji Careviću

Dulist