DuList IN

Želite puno smijeha? Ne propustite ‘Đurologiju’!

Branko Djuric Djurologija 2

Autorski hit Branka Đurića – Đure, predstava ‘Đurologija’ gostuje 29. siječnja 2016. u Dubrovniku, gdje će biti izvedena u Kazalištu Marina Držića s početkom u 20 sati.

‘Đurologija’ je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire; predstavu je, naime, u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo više od 50 tisuća ljudi, u zemljama regije ali i Australiji, Kanadi, SAD-u, Skandinaviji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj.

U svim gradovima u kojima je predstavljena, Đurologija je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više. U Dubrovnik Đurologija stiže u produkciji Tomislava Kašljevića i tvrtke Depromo Event, u sklopu turneje po hrvatskim gradovima koja će kulminirati spektakularnom izvedbom Đurologije u Zagrebu, u velikoj dvorani ‘Vatroslava Lisinskog’ 1. veljače 2016.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu Top lista nadrealista i Audicija, Đurologija donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

– Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… Na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira… – kaže Đuro.

Sve one koji do sada još nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, imaju jedinstvenu priliku uživati u hit predstavi Đurologija, 29. siječnja, u Dubrovniku! Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 80 kuna i 100 kuna sustavu Eventima i na blagajni kazališta.

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist