Grad

Zbog sanacije kamenog zida noćas onemogućen promet dijelom Ulice Frana Supila

U okviru radova na sanaciji ogradnog kamenog zida u Ulici Frana Supila u noći s ponedjeljka, 10. na utorak, 11. listopada pristupit će se neophodnom uklanjaju stabla čempresa koje raste na dijelu zida te značajno narušava strukturalni integritet istog, javljaju iz gradske uprave.

Radovi će se provesti u razdoblju u noći utorka 11. listopada, i to od 3.00 do 5.00 sati kada je prometno opterećenje ulice najmanje.

Osim za hitne i žurne službe prolaz dijelom navedene ulice bit će otežan do potpuno onemogućen za vrijeme izvođenja radova koje će provesti djelatnici ugovornog izvođača Tehnogradnja uz pomoć Dubrovačkih vatrogasaca.

Podsjetimo, kameni zid, koji se pruža uz nogostup, jednim se dijelom nagnuo i nalazi se u lošem stanju, stoga su, kako bi se povećala sigurnost pješaka, ali i odvijanje cestovnog prometa, pokrenuti radovi na njegovoj sanaciji.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Prvi ‘europski festanjuo’ Hrvoje Butigan: Privilegija je organizirati Festu u Bruxellesu

Mia Njavro Banić

Vedrana Kelleher na čelu Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina

Dulist

Na današnji dan umrla je pjesnikinja Cvijeta Zuzorić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija