Grad

Zbog izlaska iz HNS-a Pravedanu otkaz u Sanitatu?

gradsko pravedan145

Prema informaciji kojima raspolaže DuList, gradski vijećnik Antun Pravedan svoj izlazak iz HNS-a mogao bi platiti otkazom u Sanitatu.

Naime, njegov dojučerašnji stranački šef, predsjednik županijske organizacije HNS-a Valentin Dujmović, uskoro bi trebao poduzeti korake kojima će se riješiti Pravedana, koji trenutno u Sanitatu radi na mjestu voditelja izgradnje budućeg azila za nezbrinute životinje.
– Direktor sam Sanitata i još uvijek nemam takvu informaciju – najprije nam je kroz smijeh odgovorio Dujmović te nastavio:
– Zasad nemam namjeru ništa mijenjati dok se ne krene u novi projekt. Tada ćemo vidjeti što je dosadašnji voditelj projekta izgradnje azila napravio, na koji način je radio, je li to dobro ili ne. Potom ćemo odlučiti tko će projekt nastaviti u novoj fazi ili će ostati trenutni voditelj – kazao nam je u svom ‘futurističkom’ odgovoru Dujmović, ali je na našu napomenu kako je Pravedan napustio HNS dodao:
– Postoji mogućnost da ostane, ali i da ode. Bez obzira što je izašao iz HNS-a, ipak nije riječ o političkoj funkciji, poput moje pozicije direktora. Antun Pravedan se priključio udruzi Reformista, ali ne vidim u tome ništa spektakularno. Što se tiče radnog mjesta voditelja izgradnje azila, trenutno on obavlja taj posao. Hoće li on i ostati ćemo još vidjeti, ovisno o mogućnostima i o svemu što je dosad napravio – istaknuo je Dujmović. Cijeli tekst pročitajte u novom broju DuLista.

Pročitajte još

KINEMATOGRAFI DUBROVNIK Pred nama je zanimljiv i ispunjen tjedan

Dulist

Ibrica Jusić, Boris Njavro, Stana Šćepec o veličini, prijateljstvu, suradnji, ljubavi…

Dulist

DO IZGRADNJE NA ŽARKOVICI Centar za pružanje usluga u zajednici privremeno u prostorima bazena

Dulist