Sport

ZAVRŠNICA PREMIER LIGE Jugaši preko Novog Beograda traže put u finale

ZAVRŠNICA PREMIER LIGE Jugaši preko Novog Beograda traže put u finale

U Beogradu se ovog vikenda održava završnica nadmetanja najboljih vaterpolskih klubova Hrvatske, Crne Gore i Srbije u elitnom razredu regionalnog natjecanja odnosno Premier ligi.
Četiri kluba koji su bili najbolje plasirani nakon 11 odigranih kola ili redoslijedom – Novi Beograd, Jadran Split, Radnički i Jug Adriatic osiguranje.
Jug Adriatic osiguranje se u polufinalu večeras sastaje s Novim Beogradom. Prema pisanju HVS-a, ovi su se klubovi dosad susretali dvaput ove sezone i Dubrovčani nisu niti jednom pobijedili. Doduše, nisu niti obje izgubili. Bilo je 12:12 u Ligi prvaka u Beogradu, a 10:13 u Gružu, na turniru Premier lige.
– Došli smo u kompletnom sastavu, što znači i s Filipom Kržićem kojeg nije bilo u Sabadellu. Odradio je u Dubrovniku trening, to je još u statusu zaliječenosti, vidjet ćemo hoću li moći računati na njega do utakmice. Novi Beograd je pokazao u obje utakmice da je bolji od nas, ali i da mi možemo u određenim trenucima biti konkurentni i važno je da to pokušamo biti što duže. Tako se oduprijeti Novom Beogradu – kaže trener Jugaša, Vjekoslav Kobešćak.
– Kako se sportska godina bliži kraju, tako mora rasti i individualna i momčadska forma, pa ćemo sada imati jako lijepu priliku vidjeti jesmo li na tom tragu – dodao je.

Izvor: hvs.hr

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist